Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Op zoek naar een tijdelijke woning in Hillegom? Over deze woning Beschikbaar: een Hillegomse parel in de Oranjebuurt! De entrance… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1935
m2
81
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Op zoek naar een tijdelijke woning in Hillegom?

Over deze woning

Beschikbaar: een Hillegomse parel in de Oranjebuurt! De entrance van de woning biedt toegang tot de ruime woonkamer met open keuken, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Boven zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. Uiteraard heb je de beschikking over een achtertuin met een schuurtje waar je extra spullen kwijt kunt of je fiets kunt stallen. 

Mocht je een auto hebben, kun je deze makkelijk voor de deur parkeren. Er zijn namelijk meer dan voldoende parkeergelegenheden te vinden in de straat.

Wonen in Hillegom

Hillegom is een fantastische plaats om te wonen in de gemeente Bollenstreek van provincie Zuid-Holland. De woning ligt in het centrum van Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand.

Hillegom is erg bekend om de jaarlijkse Bloemencorso die eind april door het dorp Bovendien ligt Hillegom vlakbij de bruisende steden Haarlem en Leiden, mocht je er graag een dagje op uit gaan. Zoek je liever de rust op? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand en het groene van Nispenpark ligt om de hoek. 

Maandelijkse kosten

Zie jij jezelf hier wonen? Dat snappen we. Hier wat financiële details:

De kale huurprijs bedraagt € 140,- per persoon / per maand. Wil je hier liever alleen wonen? Ook dat kan! Dan betaal je € 210,- per maand. Deze kosten zijn exclusief gas, water en elektra. Daarnaast komen er niet verrekenbare servicekosten van € 1,50 bij.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod