Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Leuke antikraak eengezinswoning beschikbaar Deze keurige jaren '20 woning in de Oranjebuurt in Hillegom heeft drie slaapkamers, een woonkamer en beschikt over eigen… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1935
m2
81
kamers
4

Meer informatie

Leuke antikraak eengezinswoning beschikbaar

Deze keurige jaren '20 woning in de Oranjebuurt in Hillegom heeft drie slaapkamers, een woonkamer en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. Ook heeft dit prachtige huisje een berging en een achtertuin. Voor de deur kun je gratis parkeren.

Over de woonomgeving

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. Restaurants, winkels en een supermarkt zijn op loopafstand vanaf deze woning te bereiken. In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je naar verwachting vanaf september genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente isvoornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.

Een impressie vanuit de lucht

We kunnen je genoeg vertellen over Hillegom, maar wellicht kunnen we je beter laten zien mooi deze plek is. Hieronder bekijk je de beelden.

Ik wil wonen in Hillegom! Wat kost dit per maand?

De bruikleenvergoeding voor deze woning bedraagt slechts € 140,- per persoon, per maand. Woon je liever alleen? dan betaal je € 210,- per maand. Naast de maandelijkse bruikleenvergoeding ben je zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van gas, water en elektra.

Bovenop de bruikleenvergoeding wordt er maandelijks een klein bijkomend bedrag van € 1,50 aan servicekosten gevraagd.

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod