Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Wonen in Hillegom Ben jij op zoek naar een keurige jaren '20 woning tussen de bollenvelden? Wellicht is deze woonruimte… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
97
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Zolder

Meer informatie

Wonen in Hillegom

Ben jij op zoek naar een keurige jaren '20 woning tussen de bollenvelden? Wellicht is deze woonruimte in de Oranjebuurt van Hillegom dan wel iets voor jou.

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

Van binnen zien de woningen er net zo knus uit als van buiten. De woonkamer beschikt over een ruime woonkamer. Aan de woonkamer grenst de keuken en vanuit daar heb je toegang tot de achtertuin. Op de eerste etage vind je meerdere slaapkamers.

Deze woning is dan ook perfect als je wil gaan samenwonen met een vriend of vriendin: zo heeft ieder een eigen slaapkamer, maar delen jullie wel de gezelligheid met elkaar. Ook als je wil gaan samenwonen met je partner is deze woning uitermate geschikt. 

Op de eerste etage vind je naast de slaapakmers ook een badkamer en een vlizotrap naar de grote zolder. 

Is er ook een 'buiten'? 

Jazeker. Bij dit prachtige huis komt ook het geluk van een fijne tuin kijken. Wel zo fijn dat je gedurende de zomermaanden lekker buiten kunt zitten. Daarnaast staat er ook een schuurtje in de achtertuin, zodat je ook jouw gereedschapskist, tuinkussens en je fiets droog kunt wegzetten. 

Wat valt er in Hillegom te doen?

Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. De woning ligt vlakbij het centrum van Hillegom. Restaurants, winkels en een supermarkt zijn op loopafstand te bereiken.

Uitwaaien aan zee

Wil je liever de rust opzoeken? Met de auto sta je binnen een klein half uurtje op het strand om een frisse duik te nemen in de Noordzee. Hou je van natuur maar hoeft de zee niet perse van jou? Het Hertenpark ligt op een steenworp afstand van de woning en hier kun je prachtig wandelen. 

Een eerste impressie van Hillegom

We kunnen je heel veel over Hillegom en de mooie omgeving vertellen, maar misschien kunnen we je beter laten zien hoe leuk en mooi Hillegom is. Daarom geven we je graag een eerste impressie van de stad. Je bekijkt de beelden hieronder.

Toekomstplannen van gemeente Hillegom voor de wijk

In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je naar verwachting vanaf september genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren.

Wat kost wonen in Hillegom via Interveste?

Deze tijdelijke huurwoning komt beschikbaar voor € 525,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een klein bedrag van € 1,50,- per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod