Woning antikraak Hillegom

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Hillegom wel!
Meer info

Samenvatting

Over deze woning In dit appartementencomplex in Hillegom komt weer een mooie benedenwoning beschikbaar. Wanneer je de woning binnenkomt wordt… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1962
m2
70
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Over deze woning

In dit appartementencomplex in Hillegom komt weer een mooie benedenwoning beschikbaar. Wanneer je de woning binnenkomt wordt je ontvangen in de sfeervolle hal.

Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer met aangrenzende keuken, de trappenkast naar de tweede woonlaag en ook het toilet. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken.

De woonoppervlakte van het appartement bedraagt circa 60 vierkante meter.

Wonen in Hillegom

Hillegom is zowel de naam die gehanteerd wordt voor de plaats en de gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Historische steden als Haarlem en Leiden liggen in de nabije omgeving. Je rijdt er dan ook snel en makkelijk naar toe voor een leuk dagje in deze grote steden.

Centrale ligging in Hillegom

De woning ligt gecentreerd in Hillegom. Je staat dus binnen enkele minuten in de gezellige winkelstraat en vanuit daar loop je gemakkelijk door naar verschillende leuke eetgelegenheden. Ook de supermarkt is te bereiken op loopafstand (10 minuten lopen)

Een goede impressie van Hillegom

We kunnen je genoeg vertellen over Hillegom, maar wellicht kunnen we je beter laten zien mooi deze plek is.

Wat kost antikraakwonen in Hillegom bij Interveste?

Ben je enthousiast en wil jij hier graag wonen? Dat kan! De maandelijkse bruikleenkosten bedragen € 100,- per maand als je hier samen gaat wonen met een vriend/Roomie/kennis. Ga je hier alleen wonen? Dan betaal je € 150,- per maand aan bruikleenkosten. Deze kosten zijn (uiteraard) exclusief gas, water en elektra. Voor deze woning betaal je maandelijks een klein bedrag van € 2,60 aan servicekosten.Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod