Antikraak IJmuiden

woning antikraak

Vechtstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in IJmuiden Wonen voor een prikkie in IJmuiden? Het kan! Je betaalt hier namelijk geen vergoeding per… Meer informatie ↓
€ 14,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1956
m2
69
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in IJmuiden

Wonen voor een prikkie in IJmuiden? Het kan! Je betaalt hier namelijk geen vergoeding per maand, maar alleen de servicekosten. Benieuwd naar de woningen en hoe dit werkt? Lees snel verder.

De ligging en bereikbaarheid van IJmuiden

De woningen zijn gelegen in een gezellige en levendige wijk. Op minder dan 10 minuten lopen vind je diverse winkels waar je terechtkunt voor al je (dagelijkse) boodschappen. Hier vind je onder andere een drogist, kledingwinkels, supermarkten, en diverse eetgelegenheden. Heb je een auto? Deze kun je voor de deur kwijt, wel zo makkelijk!

Hoe zien de woningen in IJmuiden eruit?

Deze leuke appartementen hebben allemaal een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Heb je veel spullen? Geen probleem, deze woningen hebben een berging met genoeg opbergruimte!

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in IJmuiden bij Gapph?

Zoals je al kon lezen, betaal je geen vergoeding aan ons per maand, alleen servicekosten. Het bedrag verschilt per woning, maar is al vanaf € 14 per maand. Dat heb je vast nog niet eerder meegemaakt!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod