Antikraak IJsselstein

woning antikraak

Ruimtevaartbaan

Samenvatting

Betaalbaar wonen in IJsselstein We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte. Er… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
m2
65
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Betaalbaar wonen in IJsselstein

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte. Er komt een leuk appartement beschikbaar in IJsselstein.

Over de woning

Dit appartement heeft ongeveer 65 m² woonoppervlakte en maar liefst 4 kamers. Verder heeft de woning een basic keuken en badkamer.

De ligging en bereikbaarheid van IJsselstein

De woning is gelegen dicht bij het centrum van IJsselstein. Met 5 minuutjes fietsen zit je midden in het centrum. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Op 5 minuten loopafstand vind je al de supermarkt. Ook is er op loopafstand een bushalte, een tramhalte én kun je een bezoekje brengen aan de Nedereindseplas. Hier kun je mountainbiken, wandelen, vogels spotten en een lekker rondje skeeleren.

Wat kost tijdelijk huren in IJsselstein bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Je betaalt maandelijks een vergoeding van € 100. Daarnaast betaal je nog €120 per maand aan servicekosten, dit is inclusief verwarming. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod