Antikraak Laag Zuthem

woning antikraak

Hubertsallee

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Laag Zuthem Op zoek naar een fijne woonruimte in de buurt van Zwolle? Per direct hebben… Meer informatie ↓
€ 125,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1900
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Laag Zuthem

Op zoek naar een fijne woonruimte in de buurt van Zwolle? Per direct hebben wij een fantastische twee-onder-een-kapwoning met een grote tuin beschikbaar in Laag Zuthem!

De ligging en bereikbaarheid van Laag Zuthem

De woning is gelegen in een rustige en groene omgeving. Hier kom je he-le-maal tot rust!

Toch wat meer de drukte opzoeken? Dan hoef je gelukkig niet ver te reizen. Met de auto zit je in 20 minuten in het centrum van Zwolle. In het centrum kun je terecht voor al je (dagelijkse) boodschappen. Je vindt hier namelijk naast de supermarkten ook de drogist, kledingwinkels een eetgelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf het centrum de bus pakken!

Toch liever je boodschappen halen in de buurt? Op 7 minuten afstand vind je in Heino een supermarkt en treinstation! Leuk weetje: In de zomer heb je de 'Heinose Pompdagen', dit is een feest met een grote kermis en veel gezelligheid. Hier kun je dan lekker op de fiets naar toe!

Hoe zien de woning in Laag Zuthem eruit?

Uniek en sprookjesachtig wonen in de bossen van Laag Zuthem! Deze fantastische woning ziet er van buiten én binnen tof uit. De woning beschikt over een woonkamer, badkamer én een unieke slaapkamer, namelijk een oude ‘opkamer’ met een bedstee! Hoe uniek is dat.

Heb je een auto? Dan kun je deze voor de deur, op de oprit parkeren. Luxe he?

Wat kost wonen in Laag Zuthem bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. De maandelijkse kosten bedragen € 125,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod