Antikraak Lage Zwaluwe

woning antikraak

Nieuwstraat

Samenvatting

Deze maisonnettewoning in Lage Zwaluwe heeft twee woonlagen en bevindt zich boven een klein winkelcentrum. In de woning krijg je… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
9000
m2
70
kamers
3

Meer informatie

Deze maisonnettewoning in Lage Zwaluwe heeft twee woonlagen en bevindt zich boven een klein winkelcentrum. In de woning krijg je de beschikking over een woon-/eetkamer, keuken, badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Daarnaast heeft het een prettig balkon waarvan je kunt genieten. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Wij zijn voor deze woonruimte bij voorkeur op zoek naar twee bewoners.

Vanuit de woonruimte zijn verschillende voorzieningen gemakkelijk te bereiken: Een Jumbo-supermarkt vind je op 10 minuten lopen van de woonruimte vandaan. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook een kapperszaak, eetgelegenheden en café zijn vanuit de woonruimte goed bereikbaar. Verschillende bushaltes bereik je binnen een kwartier lopen. De lijnbus brengt je in een half uur naar het vlakbij gelegen Breda waar je gemakkelijk vervolg-bus of trein naar verdere bestemmingen kun nemen.

Wonen boven Breda en onder Dordrecht

Lage Zwaluwe ligt aan het Hollands Diep, slechts 25 minuten rijden van Dordrecht af. Dordrecht biedt leuke uitgaansgelenheden en een ruim aanbod aan winkels. Rijd je ook graag in Zuidelijke richting naar Breda? Dan woon je in Lage Zwaluwe op een perfecte locatie. Breda is al binnen twintig minuten rijden bereikbaar en biedt evengoed geweldige plekken om uit eten te gaan en telt tal van winkels om een heerlijk dagje uit te gaan.

Lage Zwaluwe is van oorsprong een straatdorp dat uitkomt bij een kleine haven aan de Amer en uitkomt in het Hollandschdiep bij het Nationaal Park de Biesbos. In dit prachtige park kun je een tocht starten vanaf één van de bezoekerscentra en te voet, per fiets of met een bootje de prachtige natuur aanschouwen. Een wandeltocht door dichtbegroeide bossen is een belevenis op zich en tijdens een fietstocht langs open weides vol watervogels voel je je dichter bij de natuur dan ooit.

Maandelijkse kosten antikraak Lage Zwaluwe

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Naast de maandelijkse bruikleenkosten wordt er een klein bedrag a € 0,68 aan servicekosten in rekening gebracht.


Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod