Antikraak Landgraaf

woning antikraak

Nieuwenhagerheidestraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Landgraaf Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Landgraaf hebben wij per… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1981
m2
102
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Landgraaf


Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Landgraaf hebben wij per direct deze woning beschikbaar. We vertellen je er graag meer over!

De ligging en bereikbaarheid van Landgraaf

Deze woning ligt in een rustige wijk met voldoende voorzieningen in de buurt. Binnen 1 minuut sta je bij de bushalte aan de Steenenkruisweg. Vanuit daar pak je de bus naar bijvoorbeeld Heerlen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg op 10 minuten rijden. Ideaal wanneer je in het bezit bent van een auto.

Wonen in Landgraaf

Landgraaf is vooral bekend vanwege het recreatiegebied en attractiepark genaamd "SnowWorld" waar je het hele jaar door kunt skiën en snowboarden. Daarnaast staat Landgraaf bekend om het jaarlijkse muziekfestival Pinkpop, een van de oudste en grootste popfestivals ter wereld. Het landschap van Landgraaf wordt gekenmerkt door heuvels en bossen, waardoor het een populaire bestemming is voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Kijk je even mee?Tot rust komen in de natuur?

Dat kan op de Brunssummerheide. De Brunssummerheide is een uitgestrekt heidegebied niet ver van Landgraaf. Het is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn uitgestrekte heidevelden, bossen, vennen en zandverstuivingen. De heide is vooral in de late zomermaanden (augustus-september) schitterend wanneer de paarse heide in bloei staat.

Het gebied biedt tal van wandel- en fietsroutes, waaronder ook routes die geschikt zijn voor minder ervaren wandelaars en gezinnen met kinderen. Daarnaast zijn er verschillende uitkijkpunten waar je kunt genieten van het prachtige landschap. De Brunssummerheide is ook de thuisbasis van diverse planten- en diersoorten, waaronder zeldzame vogels, hagedissen en vlinders.

Het gebied heeft een rijke geschiedenis, met sporen van menselijke bewoning die teruggaan tot de prehistorie. Tijdens een wandeling kun je dan ook historische elementen tegenkomen, zoals grafheuvels en oude mijnschachten. Over het algemeen is de Brunssummerheide een geweldige plek voor natuurliefhebbers, wandelaars, en mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning in een prachtige omgeving.

Hoe ziet de woning eruit?

Deze leuke woning beschikt over maar liefst vier kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een grote achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je makkelijk aan de achterzijde van de woning. De garage hoort er helaas iet bij, deze mag niet worden gebruikt.

Wat zijn de kosten om via Gapph in Landgraaf te wonen?

Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. De vergoeding van deze woning bedraagt € 100,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod