Antikraak Lelystad

woning antikraak

Snijdershof

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning in Lelystad Op zoek naar een woonruimte in Lelystad? Per direct hebben wij een nette en ruime woning… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1978
m2
100
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning in Lelystad

Op zoek naar een woonruimte in Lelystad? Per direct hebben wij een nette en ruime woning beschikbaar!


Hoe ziet de woning er uit?

De woning is ongeveer 100 m² en is onderdeel van het pand van het Leger Des Heils. Zij hebben hier een opslag en je zult het pand met hen delen. Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer én logeerkamer. Bovendien is de woning van alle gemakken voorzien met een eigen badkamer, toilet en keuken. En in de zomer genieten van het zonnetje? Ook dat kan in de binnentuin die je deelt met de Poolse supermarkt.

Wat spullen opslaan of je fiets stallen kan gemakkelijk in je eigen schuurtje. En parkeren? Dat kan gratis voor de deur!


De ligging en bereikbaarheid van Lelystad

De woning is gelegen vlakbij het winkelcentrum ’t Lelycentre, met verschillende winkels en eetgelegenheden. Voor je dagelijkse boodschappen zit er een LIDL om de hoek. Ook woon je vlakbij het STADSpark, waar je kunt genieten van de groene omgeving.
Even de drukte opzoeken? Met 7 minuten fietsen sta je in het centrum van Lelystad. Wat verder weg reizen kan ook gemakkelijk met de trein of bus. Met de auto zit je bovendien snel op de A6.


Kijk je mee?


Over Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. Het is een relatief jonge stad die bekendstaat om zijn moderne architectuur en innovatieve stadsplanning. Gelegen op land dat is drooggelegd uit de voormalige Zuiderzee biedt Lelystad een scala aan activiteiten voor bezoekers. In en om de stad vind je Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome, de Oostvaardersplassen, Batavia Stad Fashion Outlet en het VOC-schip Batavia. Met zijn mix van cultuur, natuur en winkelen heeft Lelystad voor ieder wat wils!


Wat kost wonen in Lelystad bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je € 300,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod