Woning antikraak Lieshout

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Lieshout wel!
Meer info

Samenvatting

Over deze woning We zeggen het niet vaak, maar deze unieke woning in Lieshout is écht een buitenkansje. En waarom dit… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1916
m2
80
kamers
0

Meer informatie

Over deze woning

We zeggen het niet vaak, maar deze unieke woning in Lieshout is écht een buitenkansje. En waarom dit nu zo'n pareltje is? Het gaat om een vrijstaande woning met zeeën van ruimte. Het gaat om een grote antikraakwoning waar je al kunt wonen voor slechts € 140,- per persoon, per maand. We zeiden het toch, een buitenkansje!

Bereikbaarheid van de woning

De woning is goed bereikbaar en je kunt de auto kwijt op de parkeerplaats van de woning. Ideaal! Ook is de woning goed te bereiken met het openbaar vervoer. De eerste bushalte ligt op vier minuten lopen van de woning. De A50 is de eerste uitvalsweg vanaf de woning. 

Over Lieshout

Lieshout is een gemoedelijk dorpje nabij Eindhoven: lekker rustig wonen. Het Noord-Brabantse dorp staat bekend om de grootste bierbrouwerij van Europa: Bavaria. Lieshout telt ongeveer 4500 inwoners en je kunt er heerlijk eten. Voor een gezellige avond hoef je ook niet ver te zoeken. Zo heb je verschillende cafés in de omgeving zoals het Bavaria Brouwerij Café. Ook heb je er diverse winkels waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschapjes. 

De maandelijkse kosten

En dit is misschien hetgeen dat deze woning nog interessanter maakt: het kostenplaatje bedraagt namelijk € 140,- per persoon/per maand. Wil je hier liever alleen wonen? Ook dat kan. Dan betaal je € 210,- per persoon/per maand. 

Let op: de getoonde foto's zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare aanbod. Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod