Woning antikraak Lieshout

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Lieshout wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Lieshout Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Lieshout hebben wij per… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
80
kamers
4
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke huurwoning beschikbaar in Lieshout

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte? In het gezellige Lieshout hebben wij per direct deze leuke woning beschikbaar. En goed nieuws, regelmatig komen er nieuwe woningen beschikbaar.

Interesse? Reageer dan nu via jouw 'Mijn Gapph'-account.

De ligging en bereikbaarheid van Lieshout

Deze woningen liggen in een rustige wijk met veel voorzieningen in de buurt. Binnen 3 minuten sta je bij de bushalte. Vanuit daar pak je de bus naar bijvoorbeeld het centrum of naar Helmond.

Je komt te wonen op loopafstand van de Jumbo, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Lieshout staat bekend om zijn jaarlijkse evenement, de Lieshoutse Kermis, die elk jaar in september plaatsvindt. Dit is een traditioneel dorpsfeest met kermisattracties, muziek, en andere festiviteiten waar veel mensen uit de omgeving op afkomen.

Even tot rust komen in de natuur?

De omgeving van Lieshout biedt natuurlijke schoonheid en groene ruimtes. Hoewel Lieshout zelf een meer dorpskarakter heeft, bevindt het zich in een landelijke regio met veel natuurgebieden in de buurt. Wat dacht je van De Peel? Een moerasachtig paradijs dat wacht om ontdekt te worden, waar elke stap een nieuwe verrassing brengt. Denk aan mysterieuze vennen, kronkelende paden en een overvloed aan vogelgezang - het wacht allemaal op jou! Maar het feest houdt hier niet op. Trek eropuit naar De Groote Heide, waar Nederland en België elkaar ontmoeten in een spectaculair landschap van open ruimtes en verborgen juweeltjes.

Kijk je mee?Helmond om de hoek

Of je nu een liefhebber bent van cultuur, geschiedenis, winkelen of gewoon wilt genieten van de lokale sfeer, Helmond heeft voor elk wat wils. Start je ontdekkingsreis in het hart van de stad met het indrukwekkende Kasteel van Helmond, omringd door grachten die je mee terugvoeren naar lang vervlogen tijden.
Voor de kunstliefhebbers is er het Gemeentemuseum Helmond, een schatkamer vol moderne creaties en historische schatten. Laat je meevoeren door de creativiteit van lokale en internationale artiesten terwijl je door de zalen struint.
En als je van shoppen houdt, zit je hier goed! Helmond barst van de winkels, van gezellige boetiekjes tot grote winkelcentra waar je alles vindt wat je hartje begeert. Verlies jezelf in de levendige straten en ontdek unieke vondsten en lokale lekkernijen.
Kortom, Helmond is een stad die bruist van energie en diversiteit!

Hoe ziet de woning eruit?

Deze leuke woning beschikt over maar liefst vier kamers. Waaronder uiteraard een heerlijke woonkamer waar je na een dag hard werken kunt relaxen. Heb je groene vingers? Dat komt goed uit want ook een grote achtertuin is part of the deal. Verder is deze woning van alle gemakken voorzien en parkeren doe je makkelijk voor de deur.

Wat zijn de kosten om hier te wonen?

Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. De vergoeding van deze woning bedraagt € 150,- per maand. Deze prijs is exclusief gas, water en elektriciteit. Daarnaast betaal je maandelijks € 1,91 aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod