Woning antikraak Mariahout

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Mariahout wel!
Meer info

Samenvatting

Over deze woning Wonen op deze prachtige locatie is een unieke buitenkans voor iedereen die graag betaalbaar, groot én modern… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1983
m2
160
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Over deze woning

Wonen op deze prachtige locatie is een unieke buitenkans voor iedereen die graag betaalbaar, groot én modern woont. Deze antikraak woonruimte heeft maar liefst 160 vierkante meter aan woonoppervlakte. Zeeën aan ruimte dus! 

Het gaat om een appartement boven een voormalige horecagelegenheid met eigen ingang. Vanuit de hal loop je zo de ruime, grote eetkamer met moderne keuken binnen. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een kookeiland met inductieplaat en afzuigsysteem. 

Moderne badkamer en balkon

Vanuit de keuken krijg je toegang tot alle andere kamers in het pand. Zo bereik je vanuit hier de grote woonkamer met klein balkon, meerdere slaapkamers met ieder een eigen wastafel en het toilet. Ook heeft het appartement een moderne badkamer, reeds voorzien van moderne wastafel, spiegel en douche.   

Bereikbaarheid

De woonruimte beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid en ook de bushalte ligt op slechts enkele minuten lopen. Ook de supermarkt ligt om de hoek, zodat je niet ver van huis hoeft voor het doen van je dagelijkse boodschappen. 

In de buurt

Mariahout is een charmant dorpje in het hart van Noord-Brabant. Het dorp heeft vele schilderachtige boerderijen en rustige wandelroutes, waar je als natuurliefhebber echt op je plek bent.   

Cultuur

Voor de cultuurliefhebbers biedt Mariahout ook een aantal interessante bezienswaardigheden, zoals de prachtige Sint-Servatiuskerk uit de 19e eeuw en de nabijgelegen Keldonkse Molen. Dit is een prachtige historische molen die nog steeds in gebruik is! Ook kun je een bezoek brengen aan de lokale bierbrouwerij en genieten van een heerlijk biertje, gebrouwen met traditionele methoden en ingrediënten. Heerlijk, zo na je lange werkweek!

In de omgeving

Daarnaast biedt de omgeving van Mariahout ook veel mogelijkheden voor ieder die op zoek is naar een ietwat actievere dagbesteding. Zo vind je in de nabije omgeving klimbos Klimrijk Brabant, gelegen in Veldhoven. Of ga voor een ritje op de buggy of quad naar een van de naastgelegen plaatsen in Best. 

Maandelijkse kosten 

Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige woonruimte? Dat kan! Voor dit appartement zijn we op zoek naar twee personen die hier samen hun intrek willen nemen. De maandelijkse bruikleenvergoeding voor deze woning bedraagt € 140,- per persoon, per maand. Dit is uiteraard exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod