Antikraak Marknesse

woning antikraak

Leemringweg

Samenvatting

De woonruimte Het betreft een vrijstaande woonboerderij met 4 kamers, een berging en een grote tuin. Tevens kunt u genieten… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1960
m2
150
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

De woonruimte
Het betreft een vrijstaande woonboerderij met 4 kamers, een berging en een grote tuin. Tevens kunt u genieten van een mooi uitzicht.

De ligging
Marknesse is een dorp in de Noordoostpolder ten oosten van de hoofdplaats Emmeloord. De bushalte ligt op loopafstand van de woning. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Prijzen
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze woonruimte, dient u te voldoen aan de standaard voorwaarden van Interveste: http://www.interveste.nl/kandidaten/woningen-antikraak/voorwaarden.

Bijzonderheden
Voor deze vrijstaande woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die samen de woonruimte gaan betrekken.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod