Antikraak Marknesse

woning antikraak

Baarloseweg

Samenvatting

Voor mensen die willen wonen in een bijzonder rustige en wijde omgeving In Marknesse staat een vrijstaande woonboerderij met 4 kamers, een… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
75
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Voor mensen die willen wonen in een bijzonder rustige en wijde omgeving

In Marknesse staat een vrijstaande woonboerderij met 4 kamers, een berging en een grote tuin. Daarnaast kun je genieten van een mooi uitzicht.

Marknesse is een dorp in de Noordoostpolder ten oosten van de hoofdplaats Emmeloord. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

KOSTEN
De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Bijzonderheden
Voor deze vrijstaande woning zijn wij bij voorkeur op zoek naar 2 personen die samen de woonruimte gaan betrekken.


Let op: Bijgaande foto dient slechts als voorbeeld. Het gaat om een ongeveer gelijke woonboerderij, maar dan zonder schuur!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod