Woning antikraak Megen

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Megen wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen?… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1972
m2
150
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   Berging

Meer informatie

Wil jij graag rustig wonen midden in de natuur? En ben je bereid om op een vrijstaande woonboerderij te passen? Dan is dit aanbod speciaal voor jou!

In het gezellige Megen hebben we namelijk een boerderij beschikbaar. Met maar liefst 150 vierkante meter woonruimte kun je in deze boerderij leven als een koning. Je hebt een ruime woonkamer met daarnaast een grote keuken die van alle gemakken is voorzien tot je beschikking. Ook vind je hier een extra toilet.

De bovenverdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer.

De woning is omringd door een mooie tuin en groene weilanden. Ook mag je de naastgelegen schuur gebruiken als parkeerplaats voor bijvoorbeeld je auto of fiets.
Kort samengevat: deze boerderij is een plek waar je jouw eigen paleis van zou kunnen maken!

Over Megen

Ondanks dat Megen een kleinere stad is, zijn er genoeg activiteiten in de omgeving.
Houd je van kunst en cultuur? Ga een dagje naar het Hof van Lof Megen.
Wil je lekker tafelen of borrelen? Bezoek een van de vele brasserieën en restaurants in de buurt (of bestel en laat bezorgen gedurende de lockdown).
Trekt de natuur jou meer? Waarom breng je niet eens een bezoekje aan De Tuinen van Appeltern.
Binnen 10 minuten rijden sta je midden in het centrum van Oss. Andere steden kun je makkelijk bereiken door de nabijgelegen A50 en A59.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 190,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Voor deze unieke woning zijn wij uitsluitend op zoek naar 2 personen die gaan samenwonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod