Antikraak Meppel

woning antikraak

Rijksomweg

Samenvatting

In Meppel gaat zich een unieke kans voordoen. Deze prachtige vrijstaande boerderij zoekt nieuwe bewoners! We zijn op zoek naar… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1920
m2
128
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

In Meppel gaat zich een unieke kans voordoen. Deze prachtige vrijstaande boerderij zoekt nieuwe bewoners! We zijn op zoek naar een koppel die graag over de panden op dit terrein willen waken. De oude woonboerderij is beschikbaar gesteld voor twee stelletjes waarvan er al 1 ander stel woonzaam is. De boerderij beschikt over een woonkamer en meerdere slaapkamers. Ook is er een grote schuur omgebouwd tot woonverblijf en ook hier is beschikbaarheid voor één stelletje. Dit pand beschikt net zoals de boerderij over een woonkamer, meerdere slaapkamers en uiteraard een eigen badkamer. De panden zijn omringd door een groot stuk grond. We vragen de nieuwe bewoners om de tuintjes bij te houden. 

Over Meppel

Met haar wateren rond het centrum wordt Meppel ook weleens het 'Mokum van het Noorden' genoemd. Net als Amsterdam kent Meppel verschillende grachten zoals de Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. Meppel kent verschillende scheepswerven en is voor schepen bereikbaar via het Meppelerdiep. Meppel kent een rijke historie en heeft een prachtig aanzien met haar historische binnenstad met vele pakhuizen.

Maandelijkse kosten

Wanneer jullie samen in deze woonruimte dan betaal je slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod