Antikraak Meppel

woning antikraak

Bleekerseiland

Samenvatting

Wonen op een eiland in Meppel!   Heb jij altijd op een eigen eiland willen wonen? Deze droom kun je… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1800
m2
135
kamers
3

Meer informatie

Wonen op een eiland in Meppel! 

Heb jij altijd op een eigen eiland willen wonen? Deze droom kun je nu waarmaken! Via Interveste kun je wonen op een schiereiland midden in het centrum van het Drentse Meppel. Gaaf toch!

Over de woonruimte

Deze bijzondere woning heeft een woonoppervlakte van zeker 132 vierkante meter. De woning beschikt over een ruime woonkamer met prachtige hoge ramen, een keuken, badkamer én drie slaapkamers. Ideaal wanneer je een fijne thuiswerkplek wil inrichten of een kledingkamer wil ontwerpen.

In de buurt

De woning is gelegen op een perfecte locatie in Meppel, namelijk in het historisch centrum. Nergens woon je mooier dan hier! De geschiedenis van Meppel is in dit deel van de stad goed terug te zien.

Binnen enkele minuten sta je in het gezellige en moderne centrum van de stad. In Meppel vind je genoeg leuke bars en restaurants om erop uit te gaan voor een borrel of om heerlijk uit eten te gaan. Ook aan winkels is er in Meppel zeker geen gebrek. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op slechts drie minuten loopafstand.

Bereikbaarheid

Het openbaar vervoer in Meppel is goed geregeld. Vanaf de woning sta je binnen drie minuten bij de eerste bushalte. Ook ligt het treinstation van Meppel op slechts vijf minuten fietsen van de woning. De dichtstbijzijnde uitvalsweg ligt op vier minuten rijden van de woonruimte.

Interveste op het Bleekerseiland

Interveste mag de woningen op het Bleekerseiland al voor langere tijd beheren. In 2014 filmden we op locatie bij een antikraakbewoner die ons vertelde dat het Bleekerseiland oorspronkelijk van zijn ooms en opa is geweest! Meer hierover lees je in het blog. In de video hieronder vertellen ze je meer over de bijzondere geschiedenis van het pand! 

Gapph VastgoedbeheerGeschiedenis van het Bleekerseiland in Meppel

Het kostenplaatje

Zie jij jezelf al helemaal wonen op dit unieke schiereiland van Meppel? Dat snappen we! Jij kunt deze antikraakwoning al voor slechts € 140,- per persoon, per maand bewonen. Woon je hier liever alleen? Ook dat kan! Dan betaal je slechts € 210,- per persoon per maand. Deze prijzen zijn exclusief gas, water en elektra.

Let op: De foto's van de woonruimte zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod