Nederhorst den Berg

woning antikraak

Kastanjelaan

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Nederhorst den Berg We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare… Meer informatie ↓
€ 91,- p.p. / p.m.
anno
1953
m2
87
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Nederhorst den Berg

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte nabij Hilversum. Er komen leuke eengezinswoningen beschikbaar in Nederhorst den Berg die beschikbaar zijn tot september 2024.

Over de woning

Deze woning heeft ongeveer 87 m² woonoppervlakte en maar liefst 3 kamers. Verder ligt er in de woning een mooie vloer, zijn de muren netje wit en is het eigenlijk instapklaar. Makkelijk toch! En als kers op de taart kun jij van de lente en zomer lekker in de voor– of achtertuin genieten van het zonnetje.

De ligging en bereikbaarheid van Nederhorst den Berg

De woning is gelegen in een rustige en fijne omgeving. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Met 4 minuutjes fietsen zit je al bij de winkels. Verder zit je dicht bij de Loosdrechts Plassen, hier kun je gezellig een bootje huren, terrasje pakken of wandelen. Ook zit je met de auto in 15 minuten in Hilversum.

Wat kost tijdelijk huren in Nederhorst den Berg bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Je betaalt maandelijks een vergoeding van € 91. Ga je samen met iemand wonen dan betaal je beide € 72,50 per persoon per maand. Daarnaast betaal je nog € 2,95 per maand aan servicekosten. Dit is exclusief gas, water en elektra. 

Let op: Deze woningen kunnen in de toekomst worden omgezet naar een andere contractvorm. Je krijgt dan van ons een overeenkomst op basis van de Leegstandwet. Naast de bijbehorende prijswijzigingen in de borg en vergoeding, betekent dit dat je vanaf dan er minimaal gegarandeerd 6 maanden kunt wonen. Ook dien je de benodigde gegevens voor een contract op basis van de Leegstandwet aan te leveren. Klik hier om te lezen welke documenten we van je nodig hebben. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod