Antikraak Noordwijk

kamer antikraak

Van Panhuysstraat

Samenvatting

Antikraak wonen in Noordwijk aan zee!   Voor de liefhebber van zee en goedkoop wonen hebben wij bij Interveste dé… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Antikraak wonen in Noordwijk aan zee! 

Voor de liefhebber van zee en goedkoop wonen hebben wij bij Interveste dé perfecte woonruimte. De Noordzee ligt namelijk nog nét niet in je achtertuin...

Wat kan ik verwachten van antikraak wonen in Noordwijk?

De kamer die beschikbaar komt, ligt in een voormalig bedrijfspand waarin meerdere kamers beschikbaar zijn gesteld voor tijdelijke bewoning. De antikraakkames zijn om en nabij 20 vierkante meter en wij zoeken de perfecte bewoner!

Uitwaaien aan de Noordzee

Het meest fantastische aan antikraak wonen in Noordwijk is dat je binnen nog geen vijf minuten lopen op het uitgestrekte strand van Noordwijk aan Zee staat. Stel je voor: je hebt net een lange dag werken achter de rug en je stapt de deur uit om vervolgens een heerlijke wandeling te maken langs de Noordzee. Daar is iedereen jaloers op toch?

Benieuwd naar de omgeving van Noordwijk? Misschien kunnen we dat beter aan je laten zien! Je bekijkt Noordwijk vanuit de lucht hieronder.

Gapph Vastgoedbeheer Noordwijk aan zee vanuit de lucht!

Sporten aan zee

Lijkt het je leuk om na de verhuizing een nieuwe hobby op te pakken? Met verschillende surfscholen, zeilclubs en andere watersport verenigingen in de buurt hoef je jezelf niet te vervelen en ben je ook nog eens sportief bezig! 

Wat kun je nog meer doen in Noordwijk?

Uiteraard is Noordwijk is meer dan alleen de zee. Noordwijk heeft een gezellig centrum waar je verschillende restaurants en brasseries hebt om lekker te lunchen of dineren. Ook vind je in het centrum genoeg winkels zodat ook een dagje shoppen gegarandeerd slaagt. 

De bereikbaarheid vanaf de woonruimte

De woonruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de dichtstbijzijnde  bushaltes vind je direct voor de deur. Vanaf deze bushalte heb je een directe aansluiting met bijvoorbeeld het station van Leiden Centraal. Beschik je over een auto? Via de N206 of A4 sta je met een half uur al in Amsterdam!

Kan ik de auto bij mijn woonruimte parkeren?

Beschik je over een auto? Gelukkig kun je deze voor de deur parkeren op het bijbehorende parkeerterrein. 

Wat kost een antikraakkamer in Noordwijk bij Interveste?

Wil jij graag super goedkoop wonen, met de zee als achtertuin? Dat snappen we! (Dat willen wij namelijk ook). Voor een woonruimte in Noordwijk betaal je slechts € 295,-. En om het nog aantrekkelijker te maken... Dit bedrag is al inclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod