Antikraak Noordwijk

kamer antikraak

Van Panhuysstraat

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Noordwijk Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Noordwijk? Bekijk deze betaalbare kamers! De ligging en bereikbaarheid… Meer informatie ↓
€ 305,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
15
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Noordwijk

Op zoek naar een betaalbare woonruimte in Noordwijk? Bekijk deze betaalbare kamers!

De ligging en bereikbaarheid van Noordwijk

Dit complex is gelegen in een dynamische omgeving, en het mooiste van al: vlak bij het strand! Je zit hier namelijk in 12 minuten lopen of 4 minuten fietsen. Heerlijk voor de zomerse dagen.

Alle gemakken heb je binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. De Supermarkten vind je op loopafstand van de woning. Reis je met het openbaar vervoer? Voor de deur en in de omgeving vind je meerdere bushaltes.
Liever naar een grotere stad? Met de auto zit je in minder dan 15 minuten in Leiden.


Hoe zien de kamers in Noordwijk eruit?

De oppervlakte van de beschikbare ruimte is 15 m². De kamers in het complex zijn netjes onderhouden. De sanitaire voorzieningen in het pand deel je met je buren. Goed om te weten: de kamers kunnen gehorig zijn.

Wat kost wonen in Noordwijk bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten € 305,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.  

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod