Antikraak Oisterwijk

kamer antikraak

Ambachtstraat

Samenvatting

Tijdelijke kamers in Oisterwijk beschikbaar Op zoek naar een woonruimte in Oisterwijk? Wij hebben per direct verschillende kamers beschikbaar in… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m.
anno
1991
m2
30
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke kamers in Oisterwijk beschikbaar

Op zoek naar een woonruimte in Oisterwijk? Wij hebben per direct verschillende kamers beschikbaar in Oisterwijk!

Hoe ziet de woning er ongeveer uit?

Je komt te wonen in een oud kantoorpand met verschillende ruime kamers. De kamers variëren van grootte tussen de 30 en de 40 m². Je deelt de keuken en sanitaire voorzieningen met de andere bewoners. En is het mooi weer? Je kunt er heerlijk van genieten in de ruime tuin. Ook is er gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De ligging en bereikbaarheid van Oisterwijk


Het pand is gelegen in een rustige en mooie omgeving in Oisterwijk. Voor je (dagelijkse) boodschappen loop je in 2 minuten naar de Lidl om de hoek. Iets verder op pad? Het station van Oisterwijk zit op 7 minuten lopen. Zo sta je met een kwartiertje al in het centrum van Tilburg. Je zit bovendien met de auto al snel op verschillende verbindingswegen zoals de N65 of de A58.

Wat kost wonen in Oisterwijk bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je € 300,-. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

De stad Oisterwijk

Geloof het of niet, maar Oisterwijk is echt een stad, In 1212 kreeg de wijk ten oosten van Tilburg (vandaar de naam Oisterwijk) marktrechten en daarmee ook de rechten zichzelf stad te noemen. Maar, aangezien er slechts 20.000 mensen woonachtig zijn noemt men Oisterwijk toch maar een dorp (met stadsrechten). In 2012 werd nog uitgebreid gevierd dat het dorp 800 jaar geleden stadsrechten had verkregen.

Een wat recenter feest wordt jaarlijks gehouden met vele dance-acts: het Intents festival. Drie dagen lang werken vrijwilligers namens een carnavalsvereniging aan dit grote festival.

Oisterwijk: Parel in 't groen

Oisterwijk bevindt zich midden in natuurgebied De Kampina. Rondom Oisterwijk heb je dan ook prachtige wandel- en fietspaden die dwars door het gebied met 80 vennen lopen. En in totaal vind je naast al die paden en in het centrum zo'n 6000 terrasplekken. Je kunt dus na een wandeling altijd ergens uitrusten en terecht voor een warme kop koffie of chocolademelk of een verfrissend drankje. Vandaar dat Oisterwijk de slogan 'Parel in 't Groen' bedacht.

De Lind

De hele kern van Oisterwijk bestaat uit monumentale pandjes met winkels en een fijne selectie van restaurantjes en cafés. De Lind is de voormalige marktplaats van Oisterwijk en hier bevinden zich nog enkele eeuwenoude herenhuizen.
De lindeboom op de markt werd al beschreven in de 14e eeuw. Het is niet duidelijk of het om de huidige lindeboom gaat, maar het is een feit dat deze boom de oudste van Oisterwijk is.

Uitgelicht aanbod