Antikraak Oosterhout

woning antikraak

De Burcht

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oosterhout Op zoek naar een fijne woonruimte in Oosterhout? Wij hebben per direct een betaalbare studio… Meer informatie ↓
€ 187,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1999
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Oosterhout

Op zoek naar een fijne woonruimte in Oosterhout? Wij hebben per direct een betaalbare studio beschikbaar.

De ligging en bereikbaarheid van Oosterhout

Het appartementencomplex is gelegen in het centrum van Oosterhout. Op enkele minuten loopafstand vind je diverse winkels waar je terechtkunt voor al je (dagelijkse) boodschappen. Hier vind je onder andere een drogist, kledingwinkels, supermarkten en diverse eetgelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Geen probleem, op loopafstand vind je een bushalte.

Hoe zien de woningen in Oosterhout eruit?

Wij hebben een knusse, fijne studio van ongeveer 25m² beschikbaar. De studio heeft een eigen badkamer met een toilet. Ook beschikt de studio over een klein halletje waar je je spullen zoals jassen en schoenen kunt opbergen.

Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Oosterhout bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 187,- per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je € 99,29 per maand aan servicekosten.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod