Woning antikraak Pernis

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Pernis wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Antikraakwoning in Pernis-Rotterdam beschikbaar Hoe ziet deze woning in Pernis eruit? Deze tussenwoning is onlangs vrijgekomen en biedt een leuke,… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
m2
66
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   Schuur

Meer informatie

Antikraakwoning in Pernis-Rotterdam beschikbaar

Hoe ziet deze woning in Pernis eruit?

Deze tussenwoning is onlangs vrijgekomen en biedt een leuke, ruime woonplek. De woning beschikt over: een sfeervolle woonkamer, een keuken, twee slaapkamers en uiteraard een badkamer met een totaaloppervlak van 66 m².

De flink ruime tuin geeft je genoeg ruimte om lekker te genieten van het zonnetje en de buitenlucht. Ook is hier een schuur te vinden, wat ideaal is voor het opbergen van fiets, BBQ of klusgereedschap.

Het is gelegen in een rustige, groene wijk met veel voorzieningen.

De ligging van de woonruimte

Pernis-Rotterdam is een prachtige, groene en rustige wijk. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar toch dichtbij de stad willen wonen. Het dorp kent nog geen 5000 inwoners, waardoor je écht het 'dorpse' gevoel krijgt, maar de stad tóch op een steenworp afstand te vinden is.

Ook voor de natuur hoef je niet ver te reizen. Zo ben je binnen enkele minuten in het prachtige Pernisserpark. In het park vind je het Kinderbos, het Hertenkamp en er is zelfs een openluchtzwembad!

Op nog geen vijf minuten lopen van de woning bevindt zich een supermarkt waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen.

Het openbaar vervoer in Pernis

In enkele minuten bereik je per fiets of te voet het dichtstbijzijnde treinstation. Dit maakt van en naar werk gaan erg makkelijk. Ook een dagje shoppen is zo erg makkelijk realiteit. Het centrum van Rotterdam is slechts 35 minuten fietsen. Ga je liever met de auto of het openbaar vervoer? Er is een gratis P+R vlakbij het treinstation.

Een beeld krijgen van wonen in Pernis

We kunnen je van alles vertellen over Pernis, maar wellicht kunnen we je beter laten zien hoe leuk deze plek is. Bekijk hieronder de prachtige beelden van Pernis.

Wat kun je doen in Pernis?

Pernis is een stad met veel voorzieningen, denk maar aan een supermarkt en huisartsenpost. Ook zijn er veel leuke activiteiten te doen: zo kun je genieten van de natuur, een hapje eten in een van de restaurants, een nieuwe film kijken in de bioscoop of genieten van de rijke geschiedenis van de wijk in het lokale museum. Ook zijn sportscholen en sportclubs aanwezig. Voor ieder wat wils.

Wat kost het om te wonen in Pernis via Interveste?

Belangrijk om te weten:
Bij deze antikraakwoning gaat de voorkeur uit naar twee personen.

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 100,- per persoon per maand (exclusief gas, water en elektra) als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 150,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod