Antikraak Petten

woning antikraak

Singel

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Petten Op zoek naar een knusse, toffe woning dicht bij het strand? In Petten hebben wij… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1961
m2
55
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Petten

Op zoek naar een knusse, toffe woning dicht bij het strand? In Petten hebben wij meerdere woningen beschikbaar waar je voor een prikkie kunt wonen! Meerdere woningen? Jazeker!

Hoe zien de woningen er (ongeveer) uit

De woningen beschikken over een keuken, badkamer, woonkamer, washok, kelder en twee slaapkamers. Je groene vingers komen ook van pas bij deze woningen, want ze hebben een leuke tuin met tuinhuisje en schuur!

De ligging en bereikbaarheid van Petten

De woningen zijn gelegen in een prettige woonwijk. Voor je boodschappen hoef je niet ver te lopen, op 3 minuten afstand vind je namelijk al de supermarkt! Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan zit je op deze locatie goed, met verschillende bushaltes in de buurt, kun je gemakkelijk overal naartoe reizen!

Meer informatie over Petten

Petten is een charmant dorpje gelegen aan de prachtige kust van Nederland, in de provincie Noord-Holland. Met zijn schilderachtige landschap, historische bezienswaardigheden en levendige gemeenschap trekt Petten zowel lokale bewoners als toeristen aan.

Petten staat bekend om zijn vriendelijke en gastvrije gemeenschap. Lokale evenementen en festivals brengen bewoners en bezoekers samen en zorgen voor een levendige sfeer in het dorp. Of het nu gaat om een gezellige markt op het dorpsplein of een muziekfestival op het strand, er is altijd wel iets te beleven in Petten.


Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Petten bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 100,- per maand, exclusief gas, water en elektra.

Let op: het is mogelijk dat deze woningen later worden omgezet in tijdelijke verhuur op basis van de Leegstandwet.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod