Antikraak Rheezerveen

woning antikraak

Samenvatting

Woonruimte in Rheezerveen Heerlijk en betaalbaar wonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheezerveen? Dat kan! Wij zoeken één of twee… Meer informatie ↓
€ 150,- p.p. / p.m.
anno
1934
m2
128
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Woonruimte in Rheezerveen

Heerlijk en betaalbaar wonen in een vrijstaande woonboerderij in Rheezerveen? Dat kan! Wij zoeken één of twee bewoners voor deze antikraak woonboerderij, voorzien van een ruime woonkamer, keuken, douche- en toiletruimte, twee slaapkamers, een aparte schuur en een heerlijke tuin.

Over de woonomgeving

Woon je graag op een afgelegen plek en vind je het niet erg om geen winkels om de hoek te hebben? Dan is Rheezerveen de ideale plek voor jou.

Rheezerveen, een buurtschap in de gemeente Hardenberg, ligt tussen de plaatsen Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart. Deze steden zijn eenvoudig te bereiken via de Ommerweg, de weg waar de woning aan ligt.

Daarnaast is Rheezerveen een prachtige locatie om te wandelen, dankzij het vele natuurschoon in de omgeving. Hoewel het een rustige plek is, zijn alle nodige voorzieningen zoals winkels aanwezig. En mocht je behoefte hebben aan meer variatie, dan is het grotere Hardenberg vlakbij.

Hardenberg om de hoek

Hardenberg is een charmante stad in Overijssel die veel te bieden heeft. Het gezellige centrum bruist van de winkels, cafés en restaurants, perfect voor een dagje uit. Langs de rivier de Vecht ligt het prachtige Vechtpark, ideaal voor wandelingen, fietstochten en picknicks. De stad is bekend om haar levendige evenementen, zoals de jaarlijkse kermis en kunstmarkt, die zorgen voor een bruisende sfeer.

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Historisch Museum, waar de rijke lokale geschiedenis tot leven komt. Daarnaast biedt de omgeving volop recreatiemogelijkheden, zoals het recreatiegebied De Oldemeijer, waar je kunt zwemmen, kanoën en genieten van de natuur.

Kortom, Hardenberg is een perfecte mix van natuur, cultuur en gezelligheid.

Kijk je even mee?Wat betaal je voor deze Gapph woning in Rheezerveen?

De bruikleenvergoeding voor de hoofdbewoner bedraagt slechts €150 per maand, exclusief gas, water en elektra. Een eventuele medebewoner betaalt €100 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod