Antikraak Rijssen

woning antikraak

Marijkestraat

Samenvatting

Neem voorgoed afscheid van duur huren, Interveste biedt jou en prachtige woning in Rijssen! Over deze woning Zie jij jezelf… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
90
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur
  •   2e toilet

Meer informatie

Neem voorgoed afscheid van duur huren, Interveste biedt jou en prachtige woning in Rijssen!

Over deze woning

Zie jij jezelf al wonen in dit prachtige huis? Wij wel! Met deze ruime woonkamer kun je jouw familie gerust uitnodigen om een kop koffie te drinken bij jou thuis. Met twee slaapkamers heb je een mogelijkheid om een van de kamers om te toveren naar hobbykamer, thuiswerk kantoor of inloopkast. Verder heeft de woning uiteraard een keuken, een ruime voorraad/opbergkast, een badkamer en een extra toilet. Altijd fijn!

Bij de woning hoort ook nog de mooie voor- en achtertuin. In de achtertuin heb je zowel een garage, een overkapping en een berging. Door de overkapping kun je zelf op een regenachtige dag nog lekker buiten zitten.

Even naar buiten? Geen probleem!

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, de sportschool en een park. Op nog geen 10 minuten lopen van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal park Sallandse Heuvelrug.

Gaat het regenen? Dan ben je zo weer thuis in je gezellig gedecoreerde woonkamer. Plof neer op de bank, pak er wat lekkers te drinken bij en zet jouw favoriete serie aan. 

Gapph VastgoedbeheerRijssen vanuit de lucht

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand. Dat is exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra.

De getoonde foto's van de binnenzijde zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod