Antikraak Rijssen

woning antikraak

Irenelaan

Samenvatting

In Rijssen komt een gelijkvloerse woning beschikbaar van ongeveer 50m². Het hoekhuis beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
50
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

In Rijssen komt een gelijkvloerse woning beschikbaar van ongeveer 50m². Het hoekhuis beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een woonkamer.

Verder beschikt de woning over een voor- en achtertuin waar je naar hartenlust kunt tuinieren. Nog een fijne bijkomstigheid is dat er bij de woning meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig is in de straat. Om je een idee te geven van de indeling van de woonruimte hebben we bij de foto's een plattegrond toegevoegd van een vergelijkbare woning in de straat.

In de omgeving van de huurwoning

De twee-onder-een-kapwoning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, sportschool en een parkje. Op nog geen 10 minuten lopen afstand van de woning sta je midden in het centrum van Rijssen. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Gapph VastgoedbeheerRijssen vanuit de lucht

Meer over Rijssen

Misschien heb je nog niet eerder van Rijssen gehoord en daarom vertellen we je graag wat er allemaal te doen is in dit oude stadje. De oudste vermelding van Rijssen stamt namelijk al uit 1188. In vroegere jaren bloeide de stad op door de textiel en jute-industrie. Tegenwoordig staat Rijssen bekend om de bouwnijverheid en transportsector.

Gemeente Holten in Twente

Sinds 2001 hoort Rijssen bij de Sallandse gemeente Holten en dat hoort weer bij de regio Twente. De stad wordt ook wel "Poort van Twente" genoemd. Rijssen heeft een eigen dialect: dit wordt het Twents-Graafschap genoemd. Zoals in menig stadje kent Rijssen vele sport- en muziekverenigingen.

Musea in Rijssen

Je vindt er twee musea: het Rijssens Museum en het Internationaal Brandweermuseum. Maar zeker noemenswaardig is het toeristische treintje wat rijdt op het Rijssens Leemspoor. Op dit smalspoor werd vroeger leem vervoerd voor de steenfabrieken in de omgeving. Tegenwoordig houden vrijwilligers het museumspoor in stand en kun je meerijden op de stoomlocomotief en vele andere treintjes.

Gapph VastgoedbeheerRijssens Leemspoor

Wat kost wonen in Rijssen bij Interveste?

De maandelijkse kosten bedragen in totaal slechts € 140,- per persoon/per maand als je samen gaat wonen. Wil je hier alleen wonen? Dan betaal je € 210,- per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod