Antikraak Sassenheim

woning antikraak

Hortuslaan

Samenvatting

Antikraakwonen in Sassenheim We hebben weer een parel in Sassenheim beschikbaar! Het gaat om een boven- of benedenwoning, gelegen in… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1951
m2
66
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Antikraakwonen in Sassenheim

We hebben weer een parel in Sassenheim beschikbaar! Het gaat om een boven- of benedenwoning, gelegen in het centrum van Sassenheim.

Over de woning

Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 66m²  en beschikt over één slaapkamer, woonkamer, keukenblok en een badkamer met een separaat toilet.

Afhankelijk of dat je een bovenwoning of een benedenwoning krijt, zal er een tuin of balkon aanwezig zijn. Komt er een bovenwoning beschikbaar? Dan krijg je ook de beschikking over een zolder waar je wat extra spullen kunt opslaan.

Loop je de straat uit, dan sta je gelijk in het centrum van Sassenheim. Hier vind je diverse winkels en restaurants. 

Bereikbaarheid in Sassenheim

Parkeergelegenheid in Sassenheim is goed geregeld. Je kunt de auto dan ook voor het huis parkeren of gebruik maken van de openbare parkeerplaatsen op loopafstand van de woning.

Openbaar vervoer

Ook is Sassenheim goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het station van Sassenheim ligt op slechts zeven minuten fietsen. 

Sassenheim in vogelvlucht

We kunnen je absoluut vertellen hoe mooi Sassenheim is, maar we kunnen het je beter laten zien! Zo bekijk je hieronder de beelden van Sassenheim in vogelvlucht. 

Gapph VastgoedbeheerSassenheim vanuit de lucht

Wat kost antikraakwonen in Sassenheim bij Interveste?

Wil jij graag je intrek nemen in deze prachtige antikraakwoning? Dat snappen we! Nu alleen het financiële plaatje nog...

De bruikleenvergoeding voor dit mooie appartement in het centrum van Sassenheim bedraagt € 140,- per persoon, per maand. Wil je graag alleen in dit appartement wonen? Dan betaal je € 210,- per maand. Deze bedragen zijn exclusief gas, water en elektra. 

Daarnaast wordt er maandelijks een klein bedrag van € 1,- aan servicekosten in rekening gebracht.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod