Antikraak Sassenheim

woning antikraak

Westerstraat

Samenvatting

Antikraak wonen in Sassenheim In Sassenheim komt een bovenwoning van om en nabij 50 vierkante meter beschikbaar! Je kunt hier… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Antikraak wonen in Sassenheim

In Sassenheim komt een bovenwoning van om en nabij 50 vierkante meter beschikbaar! Je kunt hier antikraak in wonen, zoals dat in de volksmond heet. Wij noemen het bruikleen en dus ontvang je van ons een bruikleencontract. Het voordeel: je betaalt enkel een onkostenvergoeding voor het gebruik: geen huurkosten dus.

Hoe ziet deze woning er van binnen uit?

De bovenwoning is tevens een hoekwoning. Deze woonruimte in Sassenheim biedt de perfecte kans voor starters of stelletjes die graag een eigen plekje willen bemachtigen. 

De woonruimte beschikt over één slaapkamer, heeft een woonkamer, keuken en badkamer. Aan de achterzijde kun je op je eigen balkonnetje zitten. Een prima stekkie voor weinig dus!

De woonomgeving van Sassenheim

Sassenheim ligt in Zuid-Holland en behoort sinds 2006 tot de gemeente Teylingen, samen met Warmond en Voorhout. Het dorp telt bijna 16.000 bewoners die als forens werkzaam zijn in de grotere steden (die je via de A44 kunt bereiken).

Ook Sassenheim zelf is rijk aan industrie en werkplekken. Hoewel er niet veel bloembollenvelden meer liggen rondom Sassenheim (dat was vroeger wel het geval) vindt er jaarlijks nog steeds het bloemencorso plaats.

Een eerste impressie van Sassenheim

We kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk Sassenheim is, maar we kunnen het je beter laten zien! Hieronder staat een video die je al het moois van Sassenheim laat zien. Vanuit de lucht! 

Gapph VastgoedbeheerSassenheim van boven

Ligt deze woning centraal?

Jazeker! Met de trein sta je binnen de kortste keren op de plek van bestemming. Ook de grote steden zijn met de trein vanuit Sassenheim gemakkelijk bereikbaar. Zo heb je een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Leiden en zelfs een rechtstreekse trein naar Hoorn.

Wat kost deze woning in Sassenheim via Interveste?

Je krijgt van ons een bruikleencontract. Dat betekent dus dat je geen huur betaalt, maar enkel een onkostenvergoeding. Als je hier alleen gaat wonen betaal je per maand € 150,-. Ga je samenwonen met een vriend, vriendin, roomie of... nou ja het maakt niet uit met wie, dan betalen jullie beiden € 100,- per persoon. Daarnaast wordt er een klein bedrag aan servicekosten gerekend, namelijk € 7,41 per maand. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod