Antikraak Schellinkhout

woning antikraak

Dorpsweg

Samenvatting

Voor deze buitenkans in het prachtige Schellinkhout zoeken we enkel naar mensen die willen samenwonen.Over deze woning In het gezellige… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1973
m2
94
kamers
3

Meer informatie

Voor deze buitenkans in het prachtige Schellinkhout zoeken we enkel naar mensen die willen samenwonen.

Over deze woning

In het gezellige Schellinkhout komt een prachtige, vrijstaande antikraakwoning beschikbaar. Deze woning is volledig gelijkvloers en heeft een woonoppervlakte van circa 94m².

De sfeervolle woonkamer beschikt over een woonkamer inclusief openhaard. De woonkamer loopt door in een open keuken. De woonruimte beschikt ook over een bijkeuken waar je je wasmachine of extra spullen kunt opbergen. Tot slot krijg je ook een badkamer en slaapkamer tot je beschikking.

Over Schellinkhout

Schellinkhout is een plaatsje in de provincie Noord-Holland. Deze prachtige locatie vormt dan ook een waar buitenkansje voor iedereen die op zoek is naar een vrijstaande woning, in alle rust die de omgeving te bieden heeft. Schellinkhout ligt vrijwel direct aan het IJsselmeer en binnen enkele ogenblikken sta je met je voeten op het Schellinkhoutse strandje. Ook zit er in Schellinkhout een voetbalclub en heeft het naastgelegen dorp Oosterblokker een tennisvereniging.

En in de omgeving?

In de nabijgelegen stad Hoorn vind je alle benodigde voorzieningen zoals een bakker, verschillende supermarkten en restaurants. Binnen slechts zeven autominuten rijden sta je op de jachthaven van aangrenzende stad Hoorn. Waar je terecht kunt voor een heerlijke borrel of een maaltijd. In Hoorn vind je ook diverse andere leuke activiteiten en winkels om een leuk dagje uit van te maken.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het dorp Schellinkhout is prima te doen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt recht tegenover de woning. Ideaal wanneer je er graag een dagje op uitgaat naar de naastgelegen plaatsen Hoorn, Hoogkarspel of Enkhuizen.

Maandelijkse kosten

Is dit jouw droomwoning en wil jij graag goed op dit prachtige pand passen? Dat kan! De bruikleenvergoeding om hier te wonen bedraagt slechts € 140,- per persoon, per maand. Dit bedrag is exclusief gas, water en elektra.

Let op! De getoonde foto's zijn voorbeeldfoto's en kunnen afwijken van de beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod