Antikraak Schijndel

woning antikraak

Dinthersedijk

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Schijndel Wow, wat een plaatje! Per direct hebben wij een fantastische boerderij met een grote tuin beschikbaar.… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1950
m2
100
kamers
5

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Schijndel

Wow, wat een plaatje! Per direct hebben wij een fantastische boerderij met een grote tuin beschikbaar.

De ligging en bereikbaarheid van Schijndel

De woning is gelegen in het buitengebied van Schijndel, in een rustige en groene omgeving. Hier kom je he-le-maal tot rust!

Toch wat meer de drukte opzoeken? Dan hoef je gelukkig niet ver te reizen. Met de auto zit je in 10 minuten in het centrum van Schijndel. Met de fiets doe je hier 15 minuutjes over. In het centrum kun je terecht voor al je (dagelijkse) boodschappen. Je vindt hier namelijk naast de supermarkten ook de drogist, kledingwinkels een eetgelegenheden. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je vanaf het centrum de bus pakken!

Hoe ziet de woning in Schijndel eruit?

Deze fantastische boerderij heeft een ruime woonkamer, enorme tuin, een berging. Verder is er een nette keuken, vier slaapkamers en een badkamer. Heb je een auto? Dan kun je deze voor de deur, op de oprit parkeren. Luxe he?

Wat kost wonen in Schijndel bij Gapph?

Je woont in dit pareltje voor een prikkie! Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten € 100,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra.  

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod