Antikraak Strijensas

kamer antikraak

Suze Groenewegstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Strijensas Per direct hebben wij een leuke woonruimte bestaand uit twee kamers beschikbaar in Strijensas! De… Meer informatie ↓
€ 300,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
2008
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Strijensas

Per direct hebben wij een leuke woonruimte bestaand uit twee kamers beschikbaar in Strijensas!

De ligging en bereikbaarheid van Strijensas

De ligging van het complex is in een rustige woonwijk. Winkeltjes, eetgelegenheden en de gezellige jachthaven liggen op loopafstand. Behoefte om even lekker te wandelen? Dan loop je zo naar de Oeverlanden en de Lichtopstand.

Over Strijensas

Strijensas, een betoverend dorpje in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Gelegen aan de schilderachtige oevers van het Hollands Diep, biedt Strijensas een charmante mix van historische pracht en natuurlijke schoonheid die elke bezoeker zal bekoren.

Voor natuurliefhebbers biedt Strijensas ook een overvloed aan mogelijkheden om van de prachtige omgeving te genieten. Verken de nabijgelegen natuurreservaten en geniet van wandel- en fietspaden langs de schilderachtige dijken en weiden.

Hoe zien de kamers in Strijensas eruit?

De woonruimte bestaat uit twee kamers en beschikt over een eigen keuken, super handig. Samen met nog wat andere buurtjes woon in een voormalig schoolgebouw. Uniek toch? De douches en toiletten vind je op de gang en deel je dan ook met je buren.

Wat kost wonen in Strijensas bij Gapph?

De maandelijkse kosten bedragen € 300 per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod