Woning antikraak Valkenswaard

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Valkenswaard wel!
Meer info

Samenvatting

Op zoek naar een keurige antikraakwoning in Valkenswaard / omgeving Eindhoven? Gevonden! Over de woning Er is weer een prachtige antikraakwoning… Meer informatie ↓
€ 140,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
50
kamers
2
 •   Parkeergelegenheid
 •   Tuin
 •   Balkon
 •   Berging

Meer informatie

Op zoek naar een keurige antikraakwoning in Valkenswaard / omgeving Eindhoven? Gevonden! 

Over de woning

Er is weer een prachtige antikraakwoning beschikbaar in Valkenswaard. Het gaat om een boven- of benedenwoning van ruim 50 vierkante meter.

De woning beschikt over een woonkamer, één slaapkamer en is uiteraard voorzien van een keuken en sanitaire voorzieningen. Ook heeft de woning nog een extra kamer die je kunt benutten als washok, kantoor, inloopkast... Moeten we doorgaan? Tot slot krijg je ook een tuin tot je beschikking, zodat je in de zomer lekker buiten kunt zitten. 

Over Valkenswaard

Wonen in Valkenswaard is top! Gemeente Valkenswaard ligt onder de rook van Eindhoven en grenst aan onze altijd gezellige zuiderburen, België. Het centrum van Valkenswaard ligt op loopafstand van de woning, waar vele lunch-/eetcafés en winkeltjes te vinden zijn. Heerlijk! Op de hoek van de straat ligt een winkelcentrum met talloze leuke (en handige) winkels voor jouw dagelijkse boodschappen.

Hoe je het ook went of keert, Valkenswaard is een enorm veelzijdige gemeente waar je als natuurliefhebber, culinaire fijnproever, een funshopper, uitgaanspubliek en zelfs als sportieveling helemaal kunt aarden. Valkenswaard is van alle markten thuis!

Evenementen in Valkenswaard

Daarnaast worden er regelmatig super leuke evenementen georganiseerd die zich in en rondom het centrum van Valkenswaard afspelen... Lekker dichtbij huis. Zo houden ze jaarlijks in Valkenswaard het prachtige bloemencorso, dat ieder jaar weer vele bezoekers trekt.

Gapph VastgoedbeheerBloemencorso Valkenswaard

Bereik en omgeving

Minstens net zo belangrijk is de toegankelijkheid van de woning. Op nog geen vijf minuten loopafstand vind je de eerste bushalte. Met de bus bereik je eenvoudig omliggende grote steden, zoals Eindhoven.

En om het nog makkelijker te maken: ook met de auto ben je binnen een half uurtje in het bruisende centrum van Eindhoven! Ben je meer een fietser? Er liggen diverse waanzinnige natuurgebieden om de hoek die de meest prachtige fietsroutes bieden in de mooie natuuromgeving van Valkenswaard. 

Parkeren

We snappen dat je jouw auto, brommobiel of fiets graag zo dichtbij mogelijk wil parkeren. En dat kan! De auto kun je eenvoudig kwijt in de straten vlakbij de woning. Om je fiets te stallen is er een algemene berging waar enkel de bewoners van het complex toegang tot hebben. Veilig en geborgen dus! 

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 140,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dat kan natuurlijk ook. Dan betaal je € 210,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Naast deze kosten wordt er maandelijks een klein bedrag van € 2,85 aan servicekosten gevraagd. 

Let op: De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken per beschikbare woonruimte.
Gapph VastgoedbeheerBloemencorso Valkenswaard

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Huurwoning Valkenswaard

Het Noord-Brabantse Valkenswaard ligt in de Nederlandse Kempen. Het vormt sinds 1934 samen met Dommelen, Borkel en Schaft een gemeente. Valkenswaard is vooral een woonplaats voor forenzen die in België of Eindhoven werkzaam zijn.

Inwoners Valkenswaard

In 1440 woonden in Valkenswaard (destijds werd het Wedert genoemd) slechts 600 mensen in 135 huizen. Inmiddels zijn dat er ruim 30.000. 30% is tussen de 45 en 65 jaar oud en daarmee het sterkst vertegenwoordigd. Er wonen iets meer vrouwen dan mannen in het dorp.

Weetjes over Valkenswaard

 • Valkenswaard telt al jarenlang de meeste kroegen per inwoner van Nederland.
 • Valkenswaard kent twee uitgaansgelegenheden: De Statie en de Markt
 • De koopavond in Valkenswaard is op vrijdag
 • Een bewoner uit Valkenswaard heet Valkenswaardenaar
 • Miel Pijs voetbalde bij PSV en komt uit Valkenswaard
 • In september is het jaarlijkse bloemencorso
 • Het zwembad in Valkenswaard is genoemd naar de oorspronkelijke naam van de plaats "De Wedert".
 • Voor de duurste huurwoning op Funda.nl en Huurwoningen.nl betaalde je afgelopen jaar € 12.500 per maand.
 • Brabantia, bekende van allerlei keukenartikelen e.d. is gevestigd in Valkenswaard

Handige links Valkenswaard

Gemeente Valkenswaard
VVV Valkenswaard
Centrum Valkenswaard

Uitgelicht aanbod