Antikraak Voorhout

woning antikraak

Boekenburglaan

Samenvatting

Heerlijk wonen in Voorhout Stel je voor: een eigen voor- en achtertuin, een prachtige groene omgeving, vrijstaand wonen en het… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1965
m2
106
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Heerlijk wonen in Voorhout

Stel je voor: een eigen voor- en achtertuin, een prachtige groene omgeving, vrijstaand wonen en het strand van Noordwijk in de buurt. Dat is bijna te mooi om van te dromen. Toch kan het hier!

Over de woning en omgeving

Deze vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 106 m². Geniet van het prachtige uitzicht direct vanuit je nieuwe thuis. Met zowel een voor- als achtertuin kun je optimaal profiteren van groen en buitenruimte. Met een eigen parkeerplek voor de deur en een supermarkt en benzinestation op loopafstand, is het leven hier zowel praktisch als plezierig.

Binnen wacht een goed uitgeruste keuken, compleet met koelkast, vrieskist, vaatwasmachine en combi oven. Het hele huis is voorzien van vloerbedekking en in sommige ruimtes zelfs raamverduistering. Voor tuinliefhebbers is dit een heerlijke plek, laat die groene vingers maar hun werk doen! Helaas zijn huisdieren, groot of klein, niet toegestaan in deze woning

Dit wil je weten over Voorhout

Voorhout is een charmant dorpje omgeven door bloemenvelden en groene landschappen. Met zijn eeuwenoude Oude Kerk en het majestueuze Kasteel Teylingen ademt Voorhout geschiedenis. Op korte afstand van Voorhout ligt het wereldberoemde Keukenhof, waar kleurrijke tulpen en hyacinten de zintuigen prikkelen. Voor ontspanning biedt het nabijgelegen Noordwijk aan Zee een uitgestrekt strand om van de zon en de zee te genieten.
Voor wie op zoek is naar een vleugje Hollandse charme en natuurpracht, is Voorhout een perfecte bestemming.

Kijk je mee?Wat kost wonen via Gapph in Voorhout?

Je krijgt van ons een contract op basis van bruikleen. Maandelijks betaal je € 100,- per persoon. Dit is exclusief de kosten voor gas, water en elektriciteit. Dat is met recht wonen voor een prikkie, toch?

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod