Antikraak Weert

woning antikraak

Bassin

Samenvatting

Over de woning Deze antikraak woning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer en badkamer. De keukenruimte is separaat van… Meer informatie ↓
€ 130,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
510
kamers
3
  •   Balkon

Meer informatie

Over de woning

Deze antikraak woning beschikt over meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer en badkamer. De keukenruimte is separaat van de woonkamer. De woning beschikt over een balkon waar je heerlijk kan vertoeven in de zomer warm in de zon of in de winter een leuke winter barbecue. De ideale ligging van dit pand is ook een echt voordeel. Op een kleine afstand van het centrum. Maar niet de drukte die het met zich meebrengt. Ideaal dus!

Over de omgeving

De woning bevindt zich in het centrum van Weert, een leuk stadje dat veel te bieden heeft. Dit is mede doordat Weert echt een bourgondische stad is. Verder is er rondom Weert veel natuur te vinden waar je heerlijk van de buitenlucht kan genieten. Weert is meerdere keren uitgeroepen tot groenste regio en groenste stad van Nederland en zelfs Europa.

Maandelijkse kosten

De bruikleenvergoeding bedraagt slechts € 130,- per persoon per maand exclusief gas, water en elektra als je hier met zijn tweeën gaat wonen. Woon je liever alleen? Dan betaal je € 195,- per maand exclusief gas, water en elektra. De bijkomende servicekosten betreffen maandelijks € 2,15.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod