Antikraak Wervershoof

kamer antikraak

Nes

Samenvatting

Antikraak wonen in Wervershoof Wonen in Wervershoof is prachtig en al helemaal in deze onwijs gave pastoriewoning! Zie jij het… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1919
m2
20
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Balkon
  •   2e toilet

Meer informatie

Antikraak wonen in Wervershoof

Wonen in Wervershoof is prachtig en al helemaal in deze onwijs gave pastoriewoning! Zie jij het al voor je? Reageer dan snel, upload al jouw documenten en wellicht zien we jou binnenkort op locatie! 

Hoe ziet de woning er van binnen uit?

Deze prachtige pastoriewoning heeft vijf antikraakkamers die beschikbaar worden gesteld voor tijdelijke bewoning. Iedere bewoner krijgt een eigen kamer tot zijn/ haar beschikking. De meeste kamers zijn voorzien van een eigen wastafel. De marmeren badkamer en sfeervolle kamers geven een waanzinnige uitstraling aan dit pand. 

De voorzieningen zoals badkamer en keuken zijn gedeeld met je medebewoners. Ook beschikt de pastoriewoning over een tuin én balkon.

Parkeergelegenheid

We snappen dat het fijn is als je de auto dichtbij huis kunt parkeren. Gelukkig is dit mogelijk wanneer je in deze villa woont. Er is namelijk meer dan voldoende plek op de parkeerplaats van de villa om je vervoersmiddel geborgen weg te zetten. Dit geldt ook voor fietsen en brommobiels, natuurlijk. 

Wonen in Wervershoof

Wervershoof is een prachtig dorp in de gemeente Medemblik, gelegen in het hart van het schilderachtige West-Friesland. De woning ligt op vier minuten lopen van het dorpse centrum. Hier vind je ook tal van restaurants en cafés waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en drankjes, terwijl je de boten en jachten in de haven bewondert.

In de regio

Een van de grootste attracties van Wervershoof is het schilderachtige Havengebied, waar bezoekers kunnen genieten van de prachtige omgeving terwijl ze langs de pittoreske kades wandelen.

Voor liefhebbers van cultuur heb je in Wervershoof het Museumboerderij "Onderdijk" en het stoommachinemuseum Medemblik. Zo kom je meer te weten over de mooie geschiedenis van het dorpje. Voor degenen die op zoek zijn naar iets meer avontuur, biedt het nabijgelegen Kitesurfschool Kitemobile een geweldige kans om te leren kitesurfen op het prachtige IJsselmeer.

Wervershoof heeft ook een prachtig natuurgebied, de Groote Vliet, waar je kunt wandelen, fietsen, vissen en genieten van de rust en stilte van het platteland. 

Impressie

Ben jij ook zo benieuwd hoe het is om te wonen in deze villa? We hebben alvast wat sfeerbeelden zodat ook jij een goed beeld hebt van de woning en hoe deze er van binnen uitziet. Je bekijkt de beelden hieronder! 

LET OP: je bent wel direct verliefd, dus bekijk de beelden op eigen risico! ;)


Kostenplaatje

Antikraakwonen is nog nooit zo mooi geweest! De maandelijkse bruikleenvergoeding voor een kamer in deze villa bedraagt € 295,- all-inclusief. Dit houdt in dat gas, water en elektra al bij de prijs is inbegrepen. Dat scheelt in ieder geval een hoop onverwachte stookkosten! 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod