Antikraak Woudenberg

woning antikraak

Slotlaantje

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Woudenberg Ben je op zoek naar een betaalbare woonruimte in Woudenberg? Er komt een ruime hoekwoning beschikbaar.… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1991
m2
120
kamers
0
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Woudenberg

Ben je op zoek naar een betaalbare woonruimte in Woudenberg? Er komt een ruime hoekwoning beschikbaar. Deze bieden we aan op basis van een bruikleencontract.

Over de woning

Deze ruime woning heeft ongeveer 120 m² aan woonoppervlakte! Ruimte genoeg dus. Als bewoner kun jij van de lente en zomer lekker in de tuin genieten van het zonnetje.

De ligging en bereikbaarheid van Woudenberg

De woning is fijn gelegen in een rustige woonwijk. Alle gemakken liggen bovendien binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de nabije omgeving. Met 3 minuutjes fietsen of 10 minuutjes lopen zit je al op het dorp. Wat meer de drukte opzoeken? Met slechts een kwartiertje met de auto bevind je je in het centrum van Amersfoort, waar je naast grote ketens ook kleine boetiekjes, eetgelegenheden en supermarkten vindt.

Over Woudenberg

Natuurpracht en historische charme komen samen in het betoverende Woudenberg. Gelegen in het hart van Nederland, biedt deze schilderachtige gemeente een idyllische mix van groene landschappen en culturele schatten. Ontdek de rust en schoonheid van de uitgestrekte bossen en schilderachtige wandelpaden die Woudenberg omringen, ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars.

We kunnen je heel veel vertellen over deze fantastische plek, maar deze video geeft je een goede indruk:

Wat kost wonen in Woudenberg bij Gapph?

Je krijgt van ons een contract op bruikleenbasis. Je woont in dit pareltje voor een prikkie! De maandelijkse kosten € 150,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra.  

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod