Woning antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Zoetermeer wel!
Meer info

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Zoetermeer Ruime en betaalbare eengezinswoningen beschikbaar in Zoetermeer. De ligging en bereikbaarheid van Zoetermeer Deze ruime… Meer informatie ↓
€ 192,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
m2
130
kamers
5
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging
  •   Zolder

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Zoetermeer

Ruime en betaalbare eengezinswoningen beschikbaar in Zoetermeer.

De ligging en bereikbaarheid van Zoetermeer

Deze ruime woning is gelegen in een rustige woonwijk in Zoetermeer. Op minder dan 5 minuten loopafstand vind je genoeg winkels voor je (dagelijkse) boodschappen, waaronder de Jumbo, Lidl, Big Bazar en de Kruidvat. Heb je een auto? Deze kun je voor de deur kwijt, wel zo makkelijk!

Je fiets in slechts 7 minuten naar het Stadshart van Zoetermeer. Hier kun je goed winkelen bij de grote ketens, maar je hebt hier ook heel wat leuke boetiekjes. Het HagaZiekenhuis Zoetermeer bereik je zowel met de auto als met de fiets in 7 minuten.

Hoe zien de woningen in Zoetermeer eruit?

Deze leuke eengezinswoning heeft 5 kamers, een oprit voor je auto en een zolder. Je groene vingers komen hier goed van pas, want je hebt zelfs je eigen voor- en achtertuin!

Naast dat je in een fijne woning woont, woon je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en fijne leefomgeving. Dus draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je (oudere) buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Wat kost wonen in Zoetermeer bij Gapph?

Je krijgt van ons een bruikleenovereenkomst. De maandelijkse kosten zijn € 192,- per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Voor een prikkie heb je dus een supertoffe, ruime woning in Zoetermeer!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod