Woning antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Zoetermeer wel!
Meer info

Samenvatting

Appartement beschikbaar in Zoetermeer! We hebben opnieuw een ideale oplossing voor iemand die betaalbare woonruimte zoekt in Zoetermeer. Met een… Meer informatie ↓
€ 150,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1979
m2
40
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Appartement beschikbaar in Zoetermeer!

We hebben opnieuw een ideale oplossing voor iemand die betaalbare woonruimte zoekt in Zoetermeer. Met een beetje extra aandacht kun je er een heerlijk eigen plekje van maken. Heb je interesse? Reageer dan snel via je "Mijn Gapph" account

Wonen in Zoetermeer

De woonruimte is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met bushaltes op loopafstand. Voor je dagelijkse boodschappen zijn er verschillende supermarkten in de buurt. Binnen een paar minuten fietsen ben je in het centrum van Zoetermeer, wat deze locatie erg gunstig maakt.

Het centrum van Zoetermeer, ook bekend als het Stadshart, is een levendig en modern winkelgebied met een breed scala aan winkels, restaurants en entertainmentopties. Het is een van de grootste winkelcentra in de regio, met zowel grote ketens als kleinere, onafhankelijke winkels.

Je vindt er tal van eet- en drinkgelegenheden, variërend van cafés en fastfoodrestaurants tot gezellige brasserieën en internationale keukens. Dit maakt het centrum een populaire plek voor een lunch of diner.

Naast winkelen biedt het Stadshart ook culturele en recreatieve activiteiten. Er is een bioscoop, het Stadstheater Zoetermeer voor diverse voorstellingen, en er worden regelmatig evenementen en markten georganiseerd.

Op korte afstand ligt het recreatiegebied de Noord-Aa, met horecavoorzieningen aan het water en een heerlijk strand waar je in de zomer kunt genieten van het mooie weer.

Kijk je mee?

Hoe ziet het appartement in Zoetermeer eruit?

Dit appartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 40m² en bestaat uit meerdere kamers. Daarnaast is er een klein balkonnetje waar je heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon.

Parkeren kan gratis aan de straatkant, wat het extra gemakkelijk maakt.

Wat kost wonen voor Gapph in Zoetermeer?

Zie jij jezelf hier wonen? Dat snappen wij. Voor deze woning betaal je slechts € 150,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks nog een bedrag van € 23,25 aan servicekosten. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod