Antikraak Zoetermeer

kamer antikraak

Vaartdreef

Samenvatting

In deze grote zorginstelling in Zoetermeer hebben wij een studio beschikbaar! Voor deze geweldige studio's zijn we op zoek naar… Meer informatie ↓
€ 290,- p.m. all-in 
anno
1980
m2
25
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

In deze grote zorginstelling in Zoetermeer hebben wij een studio beschikbaar!

Voor deze geweldige studio's zijn we op zoek naar nieuwe bewoners onder de 28 jaar! Elke studio heeft ongeveer 25m² ruimte en een eigen keukenblok en sanitaire voorziening. Er is genoeg parkeergelegenheid rondom het complex!

Wonen in Zoetermeer

Zoetermeer heeft zich ontwikkeld tot een moderne stad met veel voorzieningen, inclusief activiteiten voor jongeren. Voor jongeren in Zoetermeer zijn er verschillende dingen te doen, waaronder.

SnowWorld Zoetermeer is een van de grootste indoor skihallen ter wereld. Je kunt hier genieten van skiën, snowboarden, en andere winterse activiteiten, ongeacht het seizoen.

Het centrum van Zoetermeer, ook bekend als het Stadshart, is een levendig en modern winkelgebied met een breed scala aan winkels, restaurants en entertainmentopties. Het is een van de grootste winkelcentra in de regio, met zowel grote ketens als kleinere, onafhankelijke winkels.

Je vindt er tal van eet- en drinkgelegenheden, variërend van cafés en fastfoodrestaurants tot gezellige brasserieën en internationale keukens. Dit maakt het centrum een populaire plek voor een lunch of diner.

Naast winkelen biedt het Stadshart ook culturele en recreatieve activiteiten. Er is een bioscoop, het Stadstheater Zoetermeer voor diverse voorstellingen, en er worden regelmatig evenementen en markten georganiseerd.

Er zijn diverse sportclubs in Zoetermeer waar jongeren zich kunnen aansluiten bij teams en deelnemen aan sporten zoals voetbal, hockey, tennis, en meer.  Zoetermeer heeft diverse parken en recreatiegebieden waar je kunt ontspannen, picknicken, sporten, en genieten van de buitenlucht.

Bereikbaarheid van Zoetermeer

De woonruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bushaltes vind je op loopafstand. Zo ook de halte van de Randstadrail, daarmee reis je direct naar het centraal station van Den Haag of Rotterdam.

Voor de fietsende bewoner is er nog een extra geruststelling: er is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig. Binnen enkele minuten fietsen sta je in het centrum van Zoetermeer, wat deze locatie erg gunstig maakt. Op korte afstand vind je het recreatiegebied de Noord-Aa met horecavoorzieningen aan het water én een heerlijk strand waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van het mooie weer.

Kijk je mee?

 

Wat kost wonen voor Gapph in Zoetermeer?

Zie jij jezelf al in deze studio wonen? Dat snappen we. Voor deze woning betaal je € 290,- per maand. En om het nog aantrekkelijker te maken... Dit bedrag is inclusief gas, water en elektra!

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod