Kamer antikraak Zoetermeer

Helaas!
Deze antikraakkamer is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woning in Zoetermeer wel!
Meer info

Samenvatting

Een jonge starter gezocht voor kamerbewoning in Zoetermeer!  Ben jij jong, wil jij graag een eerlijke kans op de woningmarkt… Meer informatie ↓
€ 295,- p.m. all-in 

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1980
m2
16
kamer
1
  •   Parkeergelegenheid

Meer informatie

Een jonge starter gezocht voor kamerbewoning in Zoetermeer! 

Ben jij jong, wil jij graag een eerlijke kans op de woningmarkt en spreekt avontuurlijk wonen jou aan? Dan ben jij met deze antikraak woonruimte op het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar een bewoner met een leeftijd tussen de 18 en 24 jaar!

Hoe ziet de kamer er van binnen uit?

Omdat deze locatie een voormalige zorginstelling betreft, krijg je de beschikking over een eigen kamer van circa 16-20 vierkante meter woonoppervlakte. De kamers beschikken ook over een eigen keukenblokje en badkamervoorzieningen.

Wat valt er te doen in Zoetermeer?

Ook kun je in Zoetermeer terecht voor het bekijken van een goeie film! Bioscoop Utopolis Zoetermeer is dé plek waar je kunt genieten van de nieuwste films op het grote scherm.

Voor natuurliefhebbers is er genoeg groen om van te genieten in Zoetermeer. Het prachtige natuurgebied Buytenpark biedt kilometers aan wandelpaden, fietsroutes en ruimte om te picknicken.

Een eerste impressie van Zoetermeer

We kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk Zoetermeer is, maar we kunnen het je beter laten zien! Hieronder staat een video die je Zoetermeer laat zien. Vanuit de lucht!

Gapph VastgoedbeheerZoetermeer vanuit de lucht!

Sportcentrum de Veur in Zoetermeer

De stad beschikt over moderne sportfaciliteiten, waaronder een groot sportcomplex genaamd De Veur. Hier kun je verschillende soorten sport uitoefene, waaronder zwemmen, fitnessen, tennis, squash en nog veel meer. Uiteraard beschikt Zoetermeer ook over sportscholen voor krachttraining en fitness, zoals Basic-fit.

Snowworld Zoetermeer

Wanneer je op zoek bent naar ontspanning en vermaak, dan is SnowWorld Zoetermeer de plek voor jou. Hier kun je het hele jaar door genieten van wintersportplezier, zelfs als er buiten geen sneeuw ligt! Bind je ski's of snowboard onder en scheur de hellingen af op de indoor skipistes.

De ligging van de woonruimte

De woonlocatie in Zoetermeer is goed bereikbaar. Of je nu met de auto, de fiets of het openbaar vervoer komt. Ook parkeren voor de deur van het complex is mogelijk! 

Het openbaar vervoer in Zoetermeer

Vlakbij de woonruimte vind je een bushalte van de Randstadrail. Daarmee kun je rechtstreeks naar het Centraal station van Den Haag en Rotterdam reizen. Het treinstation bevindt zich op een kwartiertje fietsen van de woning.

Wat kost antikraakwonen bij Interveste in Zoetermeer?

De maandelijkse bruikleenvergoeding voor deze kamer bedraagt slechts € 295,- per maand. Goedkoper wonen kan eigenlijk niet! Waarom? Deze maandelijkse kosten zijn al inclusief inclusief gas, water en elektra!

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakkamer.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakkamer.

Uitgelicht aanbod