Antikraak Zwijndrecht

woning antikraak

Javalaan

Samenvatting

Over deze leuke woning Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je… Meer informatie ↓
€ 100,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1948
m2
98
kamers
4
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Over deze leuke woning

Deze leuke eengezinswoning in Zwijndrecht kan jouw nieuwe thuis worden! Op de begane grond heb je een ruime woonkamer die doorloopt in een eetkamer. Vanuit de hal heb je toegang tot je keuken, een separaat toilet en de trap naar boven.

Op de eerste verdieping beschik je over maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. De woning heeft een voor- én achtertuin waar je heerlijk kunt zitten. Ook is er voldoende ruimte in je eigen berging om je fiets te stallen. Heb je een auto? Deze kun je mooi voor de deur parkeren.

De woonomgeving

Op nog geen 5 minuten fietsen van de woning vind je winkelcentrum Walburg. Hier vind je alle winkels die je nodig hebt zoals supermarkten, bakkers, drogisterijen en meer.

Bereikbaarheid

Wonen in Zwijndrecht en werken in Rotterdam? Geen probleem. De oprit van de A16 naar Rotterdam is op 3 minuten rijden van je woning. Ook met het openbaar vervoer ben je zo op weg. Het treinstation bevindt zich op nog geen tien minuten lopen!

Gapph VastgoedbeheerZwijndrecht

Maandelijkse kosten

De maandelijkse bruikleenkosten voor deze woning bedragen € 100,- per persoon, per maand. Wil je hier liever alleen wonen? Ook dat kan! Dan betaal je € 150,- per maand. De bijkomende servicekosten bedragen € 7,56 per maand.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze antikraakwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare antikraakwoning.

Uitgelicht aanbod