Tijdelijk verhuur Leegstandwet Achthuizen

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Achthuizen wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Achthuizen Regelmatig krijgen wij leuke appartementen beschikbaar in hartje Achthuizen! Hoe ziet het appartement eruit? We hebben hier… Meer informatie ↓
€ 350,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1971
m2
50
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Achthuizen

Regelmatig krijgen wij leuke appartementen beschikbaar in hartje Achthuizen! 

Hoe ziet het appartement eruit?

We hebben hier meerdere appartementen beschikbaar. De woonoppervlakte is bijna 50m² en dus genoeg om in je eentje of samen te wonen. Je kunt vanuit de woonkamer met de terrasdeur naar buiten. Afhankelijk van het type woning heb je een terrasje of balkon. 

Wat is er in Achthuizen te doen?

Daar gaan we niet moeilijk over doen: je vindt er rust. Er is geen grote bedrijvigheid, maar wel veel ruimte en er heerst een gemoedelijk dorpse sfeer. Wil je betaalbaar wonen en in de stad werken? Het centrum van Rotterdam is 40 minuten rijden. Wie weet is dat de overweging waard?

In Oude-Tonge of Ooltgensplaat, de nabijgelegen dorpjes, zijn de AH en PLUS supermarkten te vinden. Extra tip van ons: op 5 minuten fietsen kun je verse frietjes kopen bij Hetty's Verse Friet (maar liefst 1700 reviews op Google).

Er is een bushalte in het dorp voor diensten 735 en 635. Maar een auto kan wellicht handiger zijn als je veel moet reizen.

Wonen op Goeree-Overflakkee

Het eiland wordt ten onrechte vaak Zeeland genoemd door buitenstaanders, maar het hoort echt bij Zuid-Holland. Het wordt zomers volop bezocht door toeristen vanwege de schoonheid van het landschap en je bent binnen een mum van tijd in Noord-Brabant, Rotterdam of (dus toch) Zeeland. Bekijk zeker deze dronebeelden als je een beter idee wil krijgen van het eiland of de extra foto's die gemaakt zijn in de buurt van Achthuizen.

Gapph VastgoedbeheerDe schoonheid van Goeree-Overflakkee

Kosten voor het appartement in Achthuizen

Je betaalt per maand € 350,- aan huur. Het mooie is dat je, als je hiervoor in aanmerking komt, huurtoeslag kunt aanvragen die kan oplopen tot over de € 130,- per maand. Laat die kans dus niet liggen.

De huur van dit appartement is exclusief gas, water, licht en er komt een klein bedrag bij voor de servicekosten. Die bedragen € 9,23.

Voor deze woonruimte geldt dat we passend toewijzen.

Wat is passend toewijzen?

De overheid wil dat je een woning huurt die bij je inkomen past. Als je te veel of te weinig verdient, is het mogelijk dat je niet in aanmerking komt voor een huurwoning omdat deze niet past bij je inkomen. Om dit duidelijker te maken voor zowel verhuurder als huurder, zijn er duidelijke regels opgesteld die vertellen waarvoor je wel en waarvoor je niet in aanmerking komt. Dit is vastgelegd in de Woningwet en we noemen dit ‘Passend Toewijzen’.

Als we ‘passend toewijzen’, dan kijken we naar je huishoudgrootte en naar de hoogte van het verzamelinkomen. We hebben het hieronder schematisch in kaart gebracht. Passend toewijzen

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod