Huurwoning Amersfoort

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Zwaluwenstraat

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Amersfoort Lijkt het je leuk om samen met je buren te zorgen voor een fijne en… Meer informatie ↓
€ 497,- p.m.
Maximale huurtoeslag  € 291,- 
anno
1968
m2
37
kamers
2
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Amersfoort

Lijkt het je leuk om samen met je buren te zorgen voor een fijne en leefbare woonomgeving? Lees dan snel verder!

Deze tijdelijke woonruimtes hebben wij in beheer tot eind januari 2025. We zijn op zoek naar jonge bewoners (22-28 jaar) die het leuk vinden om samen te wonen met andere bewoners, zoals studenten, werkende jongeren en bewoners met een extra zorgbehoefte en die een bijdrage willen leveren aan de opbouw van de community op deze locatie. Juist deze verplichte bijdrage maakt het verschil ten opzichte van andere locaties; iets doen voor een ander, dat vinden wij belangrijk.

Binding met Amersfoort

Daarnaast is het belangrijk dat je een binding hebt met Amersfoort. Je woont, werkt of studeert in Amersfoort of Utrecht en staat ingeschreven bij Woningnet Eemvallei.

De ligging en bereikbaarheid van Amersfoort

De Liendert is gelegen in een levendige omgeving. Op 10 minuten lopen vind je het gezellige winkelcentrum Neptunesplein en met een kwartiertje lopen zit je in het centrum van Amersfoort.

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Met de tram, bus en trein in de buurt kun je alle kanten op.

Hoe zien de kamers in De Liendert eruit?

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer en keukenblokje. Dit is een project waar 'samen' centraal staat. Zo is er een gezamenlijke tuin met een eigen tuincommissie en kas, en een grote gemeenschappelijke keuken, ook wel het hart van het gebouw. Dit is dé plek waar iedereen samenkomt om gezamenlijk te koken, te eten en een gezellig praatje te maken.

Veel activiteiten

Regelmatig organiseren wij activiteiten en ook van de bewoners wordt gevraagd een steentje bij te dragen. Denk daarbij aan gezamenlijke BBQ's, eten in de keuken, spelletjesavonden, maar ook buitenactiviteiten en het schoonhouden van het terrein.

Op de begane grond zijn diverse maatschappelijk betrokken ondernemers, waaronder een dagbesteding, huiswerkbegeleiding, drumschool en coaches.

Wat kost wonen in De Liendert bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk huurcontract op basis van de Leegstandwet. Dit kan al vanaf € 451,- per maand. Daar komen de servicekosten van € 271,- per maand nog bij. De genoemde bedragen zijn inclusief gas, water en elektra.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod