Huurwoning Amersfoort

tijdelijk verhuur Leegstandwet

Lichtpenweg

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Amersfoort Regelmatig krijgen wij kamers beschikbaar in dit leuke project. Lijkt het je leuk om samen… Meer informatie ↓
€ 360,- p.m. all-in 
anno
1987
m2
19
kamer
1
  •   Tuin

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Amersfoort

Regelmatig krijgen wij kamers beschikbaar in dit leuke project. Lijkt het je leuk om samen te wonen met andere bewoners (community building)? Lees dan snel verder en reageer om op de hoogte gehouden te worden! We hebben op dit moment twee woonruimtes beschikbaar.

Deze unieke locatie op industrieterrein De Hoef is getransformeerd tot een mooie woonlocatie. De woonruimtes zijn beschikbaar voor de jongere doelgroep (22-28 jaar). Hiermee wordt voorzien in de behoefte om jonge woningzoekenden eigen woonruimte te kunnen bieden. Lees hier meer over de plannen met dit project. Op deze locatie wordt samengewerkt met onder andere de Alliantie, Gemeente Amersfoort, het Leger des Heils, Kwintes en de Tussenvoorziening.

De ligging en bereikbaarheid van Amersfoort

Dit project is gelegen in een dynamische omgeving. Op 5 minuten lopen vind je het recreatiepark waterwingebied, en met 10 minuten fietsen zit je in het centrum van Amersfoort. Ook het ROC Midden Nederland ligt op 5 minuten lopen.

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Met station Schothorst voor de deur zijn de trein en bus binnen handbereik. Ook is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig.

Hoe zien de kamers in de Lichtpenweg eruit?

Elke kamer heeft een eigen wastafel, led lichtpanelen en een vloer voorzien van PVC. De bewoners maken gebruik van een gezamenlijke ruime woonkamer/keuken. Per etage zijn er 10 douches en 9 toiletten. Ook is er in het gebouw een aparte wasruimte aanwezig met wasmachines en drogers. Deze zijn tegen een kleine vergoeding te gebruiken.

Dit is een project waar 'samenheid' centraal staat. Regelmatig organiseren wij dan ook activiteiten, en ook van de bewoners wordt gevraagd een steentje bij te dragen. Denk daarbij aan een gezamenlijke eten in de keuken, spelletjesavonden maar ook buitenactiviteiten en het schoonhouden van het terrein. Op korte termijn hebben wij zelfs een eigen weerbaarheidscentrum in ons gebouw waar het ook mogelijk is te fitnessen.

Wat kost wonen in Amersfoort bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten liggen tussen de € 360,- en € 400,- inclusief gas, water, licht en wifi. Voor deze studio's moeten wij passend toewijzen. Je kunt via de website van de Belastingdienst kosteloos een Verklaring Geregistreerd Inkomen (voorheen IBRI/IB60) aanvragen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod