Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amersfoort

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amersfoort wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Amersfoort Op zoek naar een woning in Amersfoort? Per direct hebben wij fijne appartementen beschikbaar! De… Meer informatie ↓
€ 337,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
m2
65
kamers
3
  •   Parkeergelegenheid
  •   Balkon

Meer informatie

Tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Amersfoort

Op zoek naar een woning in Amersfoort? Per direct hebben wij fijne appartementen beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Amersfoort

De woningen zijn gelegen in een fijne woonwijk, vlak bij het centrum van Amersfoort. Met de fiets zit je namelijk binnen 10 minuutjes in het centrum. Maar, voor een dagelijkse boodschap hoef je niet elke dag naar het centrum, de supermarkt zit namelijk op 10 minuten loopafstand. Met de fiets zit je hier in 3 minuten. Makkelijk toch!

Heb je een auto? Dan kun je deze gratis parkeren voor de deur. Reis je met hen openbaar vervoer? In de omgeving zijn er meerdere bushaltes.


Gapph Together

Naast het feit dat je in een fijne woning woont, bevind je je ook in een hele fijne buurt. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zorgen voor een goede en prettige leefomgeving. Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en vind je het leuk om iets te doen voor een ander? Denk aan een klusje voor je oudere buurvrouw of helpen bij een opruimactie? Dan zoeken wij jou!

Hoe zien de woonruimtes in Amersfoort eruit?

Goed om te weten: we krijgen in dit project regelmatig nieuwe woningen beschikbaar. De foto's geven een indicatie van de woningen.

Deze leuke woningen bestaan uit 2 of 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte van circa 65m². Verder is er een woonkamer, keuken, badkamer, hebben sommige woningen een eetkamer en is er aan beide zijde van de woning een balkon. Wat fijn is, is dat de slaapkamers beschikken over een inbouwkast! Heb je veel (extra) spullen? Geen probleem, elke woning heeft een berging waar jij je spullen gemakkelijk kwijt kunt. 

Wat kost wonen in Amersfoort via Gapph?

Je krijgt van ons een contract op basis van de Leegstandwet. De maandelijkse kosten bedragen € 336,77 per maand, exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je ook nog € 16,30 per maand aan servicekosten. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod