Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amsterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Superbetaalbaar wonen in Amsterdam We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 697,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1954
m2
67
kamers
3
  •   Balkon
  •   Berging

Meer informatie

Superbetaalbaar wonen in Amsterdam

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amsterdam. Dit appartement wordt aangeboden op basis van een tijdelijk verhuurcontract, waarmee je dus gegarandeerd minimaal 6 maanden mag wonen.

Twee verdiepingen, een tuin, meerdere fraaie kamers zoals een grote woonkamer en twee kleinere slaapkamers, berging in de kelder. Laten we het een heel alleraardigst appartement noemen!

Leven in Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

Amsterdam bruist!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.

Openbaar vervoer Amsterdam

En laten we het openbaar vervoer niet vergeten. In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Zelfs het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in het kloppende hart van de stad. Amsterdam, de stad die alles heeft, wacht op jouw avontuur!

Wat kost tijdelijk huren in Amsterdam bij Gapph?

Dat huren in Amsterdam normaal gesproken knetterduur is, dat moge duidelijk zijn. Maar als je tijdelijk gaat huren kan dit ineens een heel stuk goedkoper. Zo ook bij dit appartement. Je betaalt per maand € 697,48 en € 13,06 aan servicekosten. Aangezien het tijdelijk verhuur via de Leegstandwet is, kun je hier gegarandeerd 6 maanden wonen.
Voor dit project houden we de regels aan die bij passend toewijzen horen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod