Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amsterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amsterdam Per direct hebben wij een leuke woonruimte in Amsterdam beschikbaar! De ligging en bereikbaarheid van… Meer informatie ↓
€ 580,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1959
m2
39
kamers
2
  •   Parkeergelegenheid
  •   Tuin
  •   Schuur

Meer informatie

Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Amsterdam

Per direct hebben wij een leuke woonruimte in Amsterdam beschikbaar!

De ligging en bereikbaarheid van Amsterdam

Deze woning is gelegen in een dynamische wijk, met de tram voor de deur, een bushaltes en diverse winkels op loopafstand heb je alles binnen handbereik. Even naar het centrum van Amsterdam? Met de auto ben je hier binnen 20 minuten! Liever met de fiets? Dan bereik je het centrum in 25 minuten fietsen.

Over Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles letterlijk binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles! Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark.
En laten we het openbaar vervoer niet vergeten! In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Zelfs het treinstation Amsterdam Centraal ligt midden in het kloppende hart van de stad. Amsterdam, de stad die alles heeft, wacht op jouw avontuur!


Hoe ziet de woonstudio in Amsterdam eruit?

Het appartement heeft veel lichtinval en heeft een oppervlakte van circa 39 m². Ook beschikt deze woning naast een simpele keuken en badkamer over een tuintje met een schuur. Je auto kun je gratis in de straat parkeren!

Wat kost wonen in Amsterdam bij Gapph?

Je krijgt van ons een tijdelijk contract op bruikleenbasis. De maandelijkse kosten bedragen € 597,36 per maand. Dit is exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je nog € 11,52 per maand aan servicekosten. 

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod