Tijdelijk verhuur Leegstandwet Amsterdam

Helaas!
Deze huurwoning is momenteel niet beschikbaar        
Maar...
deze woningen in Amsterdam wel!
Alle woonruimtes

Samenvatting

Betaalbaar wonen in Amsterdam We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in… Meer informatie ↓
€ 597,- p.m.

Houd onze website in de gaten voor de beschikbaarheid.
anno
1955
m2
84
kamers
4
  •   Tuin
  •   Berging

Meer informatie

Betaalbaar wonen in Amsterdam

We hebben weer een perfecte oplossing voor iemand die op zoek is naar betaalbare woonruimte in Amsterdam. Er komen meerdere eengezinswoningen beschikbaar in Noorderhof, in Nieuw-West. Deze bieden we aan op basis van een tijdelijk verhuurcontract op basis van de Leegstandwet. Daarmee kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

De woning

De eengezinswoning heeft ongeveer 84m² woonoppervlakte en maar liefst 4 kamers. Je krijgt bijna keuzestress om welke kamer jij als slaapkamer gaat gebruiken. En dan houd je nog kamers over… voor je thuiskantoor, je eigen gym of al die kledingkasten! In de badkamer heb je een bad én douche. Verder heb je bij deze woning je eigen tuin met kleine berging en achterom.

De ligging en bereikbaarheid

De woningen liggen in de levendige buurt Noorderhof, in het Amsterdamse stadsdeel Nieuw-West. Met een bushalte voor de deur en een tramhalte op 3 minuten lopen ben jij in no-time op elke toffe plek in Amsterdam. Er zijn diverse winkels op loopafstand en naar de Sloterplas en het Sloterpark wandel je in een paar minuten. Laten we de Tuinen van West om te hoek niet vergeten; hier kun je prachtig wandelen, fietsen en kajakken in de natuur, picknicken, verse groenten plukken en heerlijk op het terras zitten. Een topplek, toch?

Leven in Amsterdam

Amsterdam, de stad van eindeloos plezier en ontdekkingen! Hier beleef je niet alleen de meest fantastische toeristische attracties, maar kun je ook helemaal opgaan in de cultuur, genieten van het bourgondische leven of lekker struinen door de winkelstraten. In Amsterdam is alles binnen handbereik!

De geschiedenis van Amsterdam komt tot leven als je een bezoek brengt aan iconische plekken zoals het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Koninklijk Paleis, allemaal in onze eigen stad. Maar dat is nog niet alles. Naast de rijke geschiedenis en culturele hoogtepunten bruist Amsterdam van het leven. Ontdek het levendige nachtleven, proef de heerlijke gerechten in talloze restaurants en shop tot je erbij neervalt in de diverse winkelstraten.

En als je even wilt ontsnappen aan de drukte, biedt Amsterdam ook een oase van rust. Maak een ontspannende wandeling of organiseer een gezellige picknick in het betoverende Vondelpark

Openbaar vervoer Amsterdam

En laten we het openbaar vervoer niet vergeten. In Amsterdam is het openbaar vervoer top geregeld. Of je nu kiest voor de tram, metro of bus, je kunt moeiteloos de stad doorkruisen. Met een bushalte voor de deur ben jij in no-time op de tofste plekken in de stad!

Wat kost tijdelijk huren in Amsterdam bij Gapph?

Dat je voor een huurwoning in Amsterdam normaal gesproken de hoofdprijs betaalt, dat moge duidelijk zijn. Als je tijdelijk gaat huren kan dit ineens een heel stuk goedkoper. Zo geldt ook voor deze woningen. Je betaalt per maand € 597,12 aan kale huur en circa € 7,46 aan servicekosten. Aangezien het tijdelijk verhuur via de Leegstandwet is, kun je hier gegarandeerd minimaal 6 maanden wonen.

Ik heb interesse! Kom ik op een wachtrij te staan?

Nee! Wij hanteren geen wachtrij bij Gapph. Waarom niet? Wij vinden dat iedereen evenveel kans maakt. Ongeacht inschrijfduur. Wij gaan altijd op zoek naar de beste kandidaat die een volledig documentendossier heeft aangeleverd. Zorg dus dat je profiel compleet is om het meest kans te maken op deze huurwoning.

Let op! De getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de beschikbare huurwoning.

Uitgelicht aanbod